Gissa kändisen som liten.


Ser ni vem denna otroligt söta unge är som redan var fotogenisk på den tiden?

Lista

Namn: Alexandra Maria Elisabeth Fredriksson(Snart läggs Wrangell till också)
Födelsedag: 30/6
Ögonfärg: Brungröna, dom skiftar i färg beroende på ljus och årstid;)
Hårfärg: Försöker bli blond:P
Längd: 172 cm
Högerhänt/vänster: Höger
Stjärntecken: Kräfta
Skostorlek: 39-40
Är dina föräldrar skilda: Dom var aldrig gifta
Sport: red förut, ska nog börja igen.
Helgdag: Fredag är det party, men även lördagar än underbara :) Söndagar är bara sorgliga :/
Årstid: sommar

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Absolut
Blivit dissad: Aldrig, haha jo det har nog hänt någon gång , kanske..
Föreställt dej ditt ragg naken: haha självklart
Skolkat: Självklart, vi kallades för skolkrådet i skolan haha :P
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Använt droger: Ja
Retats: Haha allti.

THIS OR THAT
Cider/Öl: Öl is the shit, öl är sommar.
Pepsi/cola: Cola
Kärlek/sex: Känns som att dte är svårt med kärlek utan sex, men sex utan kärlek funkar ju faktiskt ;)
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Både och.
Gitarr/trummor: Gitarr är coolare, elgitarr alltså
Adidas/nike: Adidas och jag hör ju faktiskt ihop:P
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
MTV/vh1: MTV

SENASTE/SENAST DU
Skrattade: För mig själv här på jobbet för en stund sen :P
Grät: För 2 dagar sen under bråk med pojkvännen
Filmen du såg: Hancock
Tuggade tuggummi: Kan stoppa in ett nu kanske.
Drog ett skämt: Haha hela tiden
Sjöng en sång:Igår tror jag.

HAR DU UNDER DEN SENASTEMÅNADEN
Druckit alkohol: ja
Rökt: Ja
Tagit droger: Nej
Kysst någon: Ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Ja
Sovit tillsammans med någon av samma kön: Ja, fast bara sovit, få inte för er något nu :P
Bakat: Yes, glutenfritt bröd till min pojke.

Haha nör jag hittar sånna här listor hos andra bloggare så kan jag inte låta bli att göra dom, är så uttråkad på jobbet och det här hller mig sysselsatt i någon minut iaf :P

Girlicious

Var det någon mer än jag som såg finalen av Girlicious igår? Jag tycker hlet klart att rätt personer vann, Ända från början har jag hejat på Natalie Chrystina och Nicole. Sen kom Tiffanie in som en god 4:a. Jag blev lite nervös när det stog mellan Chrystina och Nathalie i slutet, för om var mina absoluta favoriter så det var jävligt bra att det blev alla 4 :D





Vad tycker ni, var det rätt tjejer som vann?

Tjockis

[  ] Snökulor

[ X ] Geléhallon

[  ] Cocosstång

[  ] Lysmelk

[X] Lakritsfiskar

[] Fruktnappar

[  ] Knäck

[  ] Fudge

[  X] Sockervadd

[  X] Karameller

[  X] Kexchoklad

[X] Fizzy flaskor

[  X] Klubbor

[  X] Marabou choklad

Totalt: 8

Gillar du?

[  X] Hamburgare

[/X] Pizza

[X] Pommes frites

[X] Tårta

[ / ] Bullar

[/] Munkar

[X] Våfflor

[X] Pannkakor

Totalt: 7

Vart gillar du att äta?

[ X ] Mc Donals

[  X] Max

[  X] Pizzeria

[  ] Burger King

[  ] Glassbar

[  ] Hard Rock Café

[ X] Buffé

[x] Kina/Thairesturang

[  ] Sibylla

[  ] Gatukök

Totalt: 5

Dricka?

[X] Jul/Påskmust

[X ] Sprite

[X] Cola

[X] Fanta

[X] Alkohol

[ X ] Red Bull

[X] O'boy

[  ] Mineral vatten

Totalt: 7


ANTAL: 28
0-14 Anorexia, börja ÄTA!.

15-24 Normal

25-34 Mullig, jasså? i ärlighetens namn äter jag ju inte allt det här så ofta :P

35-40 Fetto, börja BANTA!

Hur kan så mycket bajs få plats i den lilla kroppen?

Jävla älskade hund jävel. Han är inte rumsren för 5 öre. Imorse sket han 3 gånger(!) inne på toaletten med mig medans jag borstade tänderna, medans jag borstade tänderna! Och så pissade han också. Sen går vi in i sovrummet, ja då ska han skita igen! Hur kan det finnas så mycket bajs i den lilla kroppen. Och mitt hjärta brister när jag skäller på honom, får då ser han så ledsen ut och tittar på en med hängande öron och dom stora hundögonen. Men tro inte att jag inte säger till, jag måste bara låta bli och titta på honom efteråt. Men han är världens underbaraste :) Inte ens Soni kan bli arg när Rambo hoppar upp i sängen(eller snarare blir uppburen, är lite för liten för att hoppa så högt :P)  och ska leka klockan kvart över 7 medans mig skulle han spruta eld på.

Ja du den hunden kommer bli min död, för inte fan vill ha bajsa ute sen, fast det kan ju ha varit för att han sket 4 ggr inne. haha :P fast igår var han duktig och bajsade och kissade ute:)


Dagens:

Outfit: Vita leggings kappahl, ljusblå jeans kjol från sisters och ett vitt ballong linne från GT. Inte världens snyggaste men I don´t give a fuck right now :P
Skor: Svart flats
Frisyr: Uppkastat i en toffs, orkade icke tvätta håret igår.
Make: ingen som vanligt, hade fullt sjå med Rambos bajs imorse.
Att göra: Idag måste jag köpa limpor sen ska jag hem och gosa med Rambo:)


Men vet ni vad? Idag försov jag mej inte :D

Ser ni vem det är?

Vet ni vilken skönsjungande snygging som var en sån här söt liten knodd som baby?



haha catfight

"Hertiginnan" av Uppsala has declared a catfight. Men beter man sig som en uppblåst bimbo när man är över 30 så får man skylla sig själv. Skriver man idiotiska saker och synpunkter får man väl klara av att ta kritik för det eller ? Sen att hon hänger ut sitt svar åt mig i bloggen, haha sweet.


Party i lördags

I lördags var dte ju som sagt party på Saluhallen här i Uppsala. Grymt kul, tills Soni glömde leget vill säga haha :P


Hittade en bild på Uppsala vimmel tänkte dela med mig lite, så kan ni ju få en mini insyn över hur snyggt mitt hår är just nu haha.




Johanna, Helena, Jag och Amanda

Mitt hår är ju absolutely gorgeous, syns inte ¨så bra när det är en liten bild men ändå:P Sen gör jag ju min absolut snyggaste min(not) men det är okej, man får vara ful på krogen bilderna haha.


Kul att alla har svart på sig och jag en klänning i en massa mönster, sweet.

En ding ding värld

Någon som kommer ihåg tidningen en ding ding värld  som gavs ut på 80 och 90 talet ? Jag kommer ihåg att jag älskade att läsa den tidningen och bli förundrad och äcklad av vissa grejer som stog i tidningen.






Här är en också en länk till en artikel som är väldigt nasty tycker jag :P

Så kommer ni ihåg denna små äckliga och trollbindande tidning?

Hjälp mig

Jag orkar verkligen inte jobba just nu, tiden sniiiglar sig fram , en minut känns som en evighet, orkar INTE!!! Har inte fika förrän om en halv timme, hur ska jag överleva, och det finns absolut ingenting att sysselsätta mig med, please help me! Måste komma på något att göra här vid datan medans jag sitter här och ska svara på samtal som aldrig kommer.

Goodiebag tävling

Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008


Hundvakt

Ååh jag ska få vara hundvakt åt världens gulligaste lilla skit hund, Rambo, en blanding mellan en chihuahua och en Jack Russell, det rä världens gulligaste lilla hund, har samma fina ansikte som en stor hund men i miniformat:D hihuahuor kan ha ganska fult ansikte tycker jag ibland, jag älskar chihuahuor men vissa har utstickande ögon och jag kan tycka att det ser ganska hemskt ut ibland faktiskt. Så den här lilla krabaten är perfekt :) Skit söt och fortfarande bara en valp så han är pytteloten :) Mm ska leka med honom hela tiden, synd bara att jag jobbar nu varje dag men det är tur att Soni är ledig så att han kan ta hand om pyret på dagarna :) Skulle nog också vilja vara hundvakt åt världens sötaste lilla skitunge också Angelina, men henne tar nog Lollo med sig till Hallstavik haha :P






Är inte det här världens sötaste unge så vet jag inte vem som är det. Är en lite gammal bild, men hon är fortfarande lika söt :)

Personlighetstest

Jag har gjort ett personlighets test, så här blev det



Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.




Ja det här lät faktiskt inte så skoj tycker jag, lärare skulle jag ju aldrig kunna bli. Möjligtvis småbarnslärare för typ 7 åringar, eller också kanske som trycklärare på GUC, verkar assoft :) Men annars aldrig, tänk att vara högstadielärare, en massa uppkäftiga ouppfostrade snorungar som aldrig håller käften, jag vet ju själv hur jag var under högstadie tiden, sen att jag var en av dom värsta och det finns de som är mycket lugnare, men bara tanken på att vara lärare åt ungar som är som jag och mina kompisar var får mig att vilja spy. Jag skulle få sparken för att ha skrikit olämpliga saker åt ungjävlarna :P Hahah .
Och ingen annan av karriärerna var särskilt upplyftande dom heller, allt var tråkigt. Skribent är väl det enda som verkar kul. Måste ha gjort något fel på testet för så här tråkig kan jag väl helt enkelt inte vara som det där låter ?

Här kan ni göra ert eget personlighets test, skulle vara kul om ni skrev vilken karriär som skulle passa er och vad ni tycker om det :)

Jävla skit morgon

Morgonen var lite kaos, hörde inte mobilen ringa, den lyckas alltid hamna i skarven mellan vattenmadrassen och sängstommen. Så jag hörde dne självklart inte, jag vaknade av att Sonis syster gick upp 5 i 8, panik! Och jag hade hela håret fullt av hårinpackning som jag sovit med, bara hoppa in i duschen och skölja ur det medans Amanda borstade tänderna haha :P

Sen hittade jag inga kläder, allt låg nerpackat i väskor och påsar, det var lite tjaffs med pojkvännen igår då hamnar kläderna lätt i påsar, och jag kände att jag inte hade orken , och absolut inet tiden, att börja rensa igenom och lägga in allt i garderoben igen. Så det var ett vilt letande där jag  helt enkelt fick ta det jag fick tag på.


Dagens:

Humör: Mycket bättre nu när jag har börjat varva ner.
Outfit: Vitt boxarlinne från H&M, svart hängselklänning från GT och otroligt trasiga leggings från Kappahl
Skor: Svarta flats, igen :P
Hår: Fortfarande fuktigt och utsläppt, oborstat och står åt 25 olika håll :P
Make: Ingen, hinner inte med sånt när jag försover mig :P
Att göra: Åka ner och köpa limpor, gjorde aldrig det igår. Sen, nada.


Fick precis veta att jag nu är uppbokad för jobb hela vägen tills jag börjar nya jobbet, känns skönt, då vet jag att jag får lön i september iaf :P  Fast jobbar bara halvdagar v.34. Mellan 12-17. Fast det känns ganska skönt det också, att få sova lite :P Måste bara låta bli att tänka på pengarna jag förlorar på att inte jobba på morgonen haha :P

Vem är snyggast?

Nu kör jag en till, vem är snyggast?




                             Nicole         vs          Kelly Osbourne

Zzzzz

Det blev upskjuten massage för mamma kom in på jobbet precis när jag skulle ha fika rast så jag fick umgås med henne istället. Stackarn var helt blåslagen, såg ut som hon hade blivit misshandlad för fan haha :P  Hon hade varit "lite" onykter efter en frillkväll nere i skåne och skulle cykla hem till huset, å kör hon på en jävla vildhare! Dom är helt galna där nere, så hon flög iväg och har sjukt stora blåmärken nu. Haha. 

Men snart är det iaf dags för lite massage, om ca 20 min, ska bli så otroligt skönt för jag är så jääävla trött just nu, skulle kunna falla ihop och somna, et är inte särskilt kul att vara så här trött på somrarna, det är ju nu mans ak göra saker på underbara sommarkvällar, men icke jag, jag orkar helt enkelt inte.. lite pissigt så där men men, nöjena får helt enkelt vigas åt helgerna :P

Jag vill ha massage

Åh vad jag längtar till massage stolen här på jobbet, bara en halvtimme kvar! Är hel stel i ryggen känner jag. Skulle egentligen velat göra det på lunchen men en viss person är tillbaka från semestern och ockuperar massagestolen minst 2 ggr per dag, och det är självklart på mina raster! Jag tycker inte att det är helt okej att springa dit 2 ggr per dag när det finns en enda massage stol i ett stort hus med en massa människor, speciellt när man ser att det är helt uppbokat, och jag tycker faktiskt inte att dte är okej att sprinag iväg till massage stolen under arbetstiden när man inte har rast, visst någon gång ibland men inte varje dag. Men det kanske bara är jag som tycker så, jag kanske också får ta och springa iväg hur som helst och massagea mig lite :P hahaha shit jag låter som en tjurkärring på hög nivå :P

Morgon

Morrn morrn, sitter på jobbet igen, asjobbigt! Haha nej då det är ganska lugnt nu så det är inte så jobbigt, men kom tillbaka efter lunch så får vi se vad jag säger då haha :P


Var så jävla trött imorse, gick upp tiidigt för att duscha eftersom jag kände att jag inte orkade göra det igår kväll efter bion(var på Hancock, riktigt riktigt bra film, tycker alla ska se den :) ) och sen var det ju sex and the city vilket man måste se, så jag försakade min sömn för att kolla :) Hatar det sista avsnitte som var igår när Charlotte gifter sig, det är ett lyckligt avsnitt för att Charlotte gifter sig men sorgligt för att Carrie berättar för Aidan att hon har haft en affär med Big. Jag blir alltid lika ledsen när Aidan kommer efter bröllopet och står med tårar i ögonen och säger "I really loved you" . Ååh han är så söt då! Vill baar krama och trösta honom. haha :P


Dagens:
Humör: Väldigt bra med tanke på min sömnbrist.
Outfit: Svarta shorts från New Yorker, vitt linne från någon affär i båstad och svarta flats
Frisyr: Bara utsläppt idag efter duschen
Smink: Ingenting, orkar icke göra sådant på morgonen :P
Att göra: Åka ner på stan och köpa mig lite limpor, vilket känns lite drygt att åka hela vägen ner men men:P

Vem är snyggast?


 
Vem är snyggast i klänningen, Rihanna eller Gwyneth?


Jag vill också vara bra på saker

Jag har kommit att tänka på en grej, eller jag har väl insett det ganska länge men just nu kom jag på det igen.
Jag är inte särskilt bra på någonting. Inte så att jag är värdelös, det här är inget "tyck synd om mig" inlägg utan det är bara ett konstaterande :P


Jag kan inte rita för 5 öre, inget jag ritar bli snyggt haha, hur jag lyckades få vg i bild i gymnasiet är för mig en gåta, hon måste ha blandat ihop betygen men det håller vi tyst om :P Jag blir avundsjuk på folk som är duktiga på att rita, det känns som att dom alltid har något att göra, dom sitter där och kladdar på sina snygga bilder, jag ritar bara blommor och hjärtan, blir lite tråkigt i längden :P

Jag kan inte sy, eller sy kan jag väl göra men inte snygga kläder som man ser visa göra, jag vill också vara kreativ av mig, någon som vill ha ett örngott som kanske blir lite vint i kanterna ?

Jag är inte bra på att laga mat , eller visst laga mat kan jag med recept men det blir lite halvdant, ätligt? Javisst men inte sån där gourmet som vissa kan göra med en burk oliver och tonfisk från kylskåpet, skulle inte jag ha uppenbara ingredienser hemma till mat så skulle jag låta matlagandet vara :P

Jag är inte bra på att pyssla, vissa gör hur fina saker som helst som kort och halsband osv, icke jag, det ser ut som en 5 åring gjort det jag gör. Eller kanske en 8 åring, när dom har böjat få in lite korrigerings förmåga och kan sätta 3 pärlor i rad i samma färg och sen byta färg i 3 pärlor osv.


Men det kan vara min bristande inspiration och fantasi som gör att jag inte är bra på många av sakerna, jag är inte särskilt kreativ av mig. Det är nog ett stort problem, vet inte jag exakt vad jag ska t.ex rita då skiter jag i att göra det :P

Jag vill vara exepcionellt bra på något, så folk blir imponerade av att jag är så duktig hahah :P

Det enda jag har varit någorlunda bra på är att rida och få kobtakt med ex problemhästar, och det har jag lagt av med nu, fast jag vill börja igen, det ska jag nog göra också. Jag funderar ju också på att köpa en egen häst, en livslång dröm. Men pengarna ska finnas också. Men den drömmen slår nog in den också förhoppningsvis :)


Så nu vill jag veta? Vad är ni bra på ? Eller vad är ni dåliga på som ni skulle vilja vara bra på?

Pojkvännen

Jag blev utmanad att göra en lista med min pojkvän, snodde hennes lista ahha, men självklart blir svare annorlunda men här kommer det iaf.

Vad heter han: Soni
Vad har han för favoritfärg?: Blå, tror jag haha
Vad har han för ögonfärg?: Isblå blandat med lite grönt, er ganska läskigt ut ibland faktiskt :P
Klädstil: Jeans, baggy nu när jag tvingar honom haha, och oftast bara en t-shirt eller en snygg zip hoodie
Har han färgat håret nån gång: Yes, by me :)
Har han klippt sig någon gång: ja annars skulle han väl ha en jävla massa hår, rakad just nu, also by me ;)
Har han piercat sig: Yes,
Dricker han: Ja, helst whiskey av någon anledning:P
Röker han: Gjorde, men nu snusar han
Vad har han för mobil: Min mammas ericsson
Vad vill han bli när han blir stor: Polis
Vad har han för färg i sitt rum: Helvitt, ganska tråkigt faktiskt
Har han någon/några systrar: Amanda18 snart 19 och Sabrina/Bina 5
Har han någon/några bröder: Jupp Deni 22 och Adem 11
Vad är hans favoritmat?: Kebab, och alla sorters korv
Vilken mat hatar han?: Fisk
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa bil, garanterat, sne kanske vi skulle köpa ne fräsch lägenhet tillsammans också :)
Vad brukar han göra efter skolan: Gå dom 200 m hem haha umgås med mig, fast inte nu längre, nu bara fiskar han
Vad heter hans pappa och mamma: Ismet och Bukurije
Har han bråkat med nån någon gång: Ja gud ja
Vad brukar han göra på helgerna: Fiskar och går på vördelösa race haha :P
Vad har han för musiksmak: Dålig, skit techno, ahah nej skoja, han kyssnar mest på techno men lite reggae och hiphop smyger sig in också ibland :)
Hur/var träffades ni första gången?: Utanför donken i Uppsala
Hur gamla var ni då: Jag hade precis fyllt 15 och han blev väl 16 då. fast vi blev tillsammans 2 år senare.
Vad påminner dig om honom: Fiske, haha det enda han tänker på just nu :P
Vad var det första han sa till dig: Shu
Vad var det första du sa till han: Shu haha
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Vad vi gör och att jag blir arg på honom haha . Ne oftast info om vad jag gör ifall jag blir senare än vad jag sagt
Är han beroende av något?: Fiske, och glass.
Vad kallar du han: Älskling
Vad kallar han dig: Kärring, älskling
Tränar han: Nu var det väl ett tag sen, förut tränade han hela tiden
Hur länge har ni vart tillsammans: 1 år och 9 månader igår :)
Hårfärg: Ljusbrunt
När fyller han år: 19 juli
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Hmm.. rosor kanske, han skulle nog hellre vilja ha kakor :P
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Sexig, hjälpsam,  och han gör allt för mig :)
Vilket år är han född: 1988
Gillar du han?: Gillar, det kallas kärlek:)

Nu utmanar jag andra att göra samma sak :P

Pimp your face haha :P

Hittat en rolig sida på en annan blogg, lite tidsfördriv så där :P Här har ni sidan



 Apmänniska                                                        Botticelli målning


Manga                                                                  Modogilian målning


Mucha målning                                                 Från karibien

Gammal                                                                Asiat

Full                                                                        Baby


Fan jag vara ganska snygg som svart, tycker ni inte ? :D Jag tycker faktiskt att jag påminner om Camille som var med i någon säsong av Top Model.

....

Det känns inte särskilt kul att vara tillbaka på jobbet efter min lilla mini semester, men sen när lönen kommer blir det desto roligare :P

Nu ska jag skicka in alla papper för körkortstillstånd, måste ju fan börja övningsköra snart eftersom jag sa till mina nya arbetsgivare att jag var i fullgång med att övningsköra eftersom dom ville att man skulle ha körkort egentligen , varför sa jag det ? Varför sa jg inte sanningen att jag skulle börja övningsköra i sommar ? Och varför väntade jag i nästan 2 månader innan jag tog tag i det här? Suck suck och åter suck, så nu får jag köra på som ini helvete med körkortet, jag får försöka ta det fortare än alla andra, i racer fart ska det gå! Nu jäävlar.

Dagens

Humör: Bra fast av någon anledning är jag lite skakig, nervös? Förvantansfull, you tell me
Outfit: Tack vare min försovning blev det gråa mjukisbyxor snodda av Fia:P Och en tischa från GT och vita slipins.
Hår: Mitt otroligt snygga mångfärgade hår uppkastat i en tofs, han inte med någon styling :P
Make: Ingen alls, tror ni man hinner med sånt när man vaknar 5 min innan man ska börja jobba?
Att göra: Åka till synsam och göra synundersökning för körkortet, åka hem till mormor och Bo så han kan skriva på pappret att han ska övningsköra med mig


Måste även iväg och köpa något till lunch, hatar när jag måste göra det för då hinner alla ndra äta lunch inna jag är tillbaka :P

Helgen

Guud jag k'änner mig lika fräsch som en svettig gris(ursäkta uttrycket men det är det bäst beskrivande uttrycket :P )

Igår skulle vi fira älsklingen som fyllde 20 förra lördagen, det blev mycket folk med en massa kött. när folk som var sena kom och sa att dom redan hade ätit blev jag lite nervös över att det skulle finnas ett ton kött kvar, men grabbarna tog hand om den biten haha . Sen försvann alla karlar för det var ju race halledudande då!  Då måste man ju springa dit direkt, men tjejerna sket i det och fortsatte det vilda festandet som böjade hos älsklingens bror och som fortsatte ut i Helenas bil med persisk techno på högsta volym och bas haha. Sen ringde pojkarna och sa att dom var på väg tillbaka, men vi fick bara tillbaka 2, så vi styrde kosan ner mot hyllan( eller platina eller vad det nu var just den här kvällen haha )
Sen ringde karln och sa att han kanske inte skulle följa me för han hade ont i magen. Men sen ringde han och sa att han skulle komma, men smart asset hade glömt sitt leg hemma! Så det vara bara för mig att traska ut, tyckte så synd om honom som skulle behäva åka hem helt själv när alla var och festade, men jag önskar bara att han hade kommit på det en halvtimme tidigare så hade jag sluppit betala inträde på 100 kr (grrr). men men så är det.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen, jag vill verkligen inte, nu när det är helt underbart väder ska man vara ute och sola och bada hela dagarna inte sitta i en jävla växel och svara, kanske ska flörta med chefen och kolla om vi inte kan få jobba ute, moahaha det ger pc teknikerna något att jobba med, flytta ut hela Uppsala Kommuns växel på baksidan haha.

Nej men skämt åsido det känns värdelöst att sitta instängd när det är underbart väder, kan det inte regna eller något ?

Frisör f***a!!

Som sagt nu är jag tillbaka hemma igen :)  Helt sjukt varmt ute lovely, very lovely :)
Som jag skrev i det senaset inlägget, gå inte till ohlons på stan i Uppsala, ska ni göra det så skriv något sorts kontrakt inan hur mkt det skakosta, bara några visdoms ord på vägen.

Kanske ska berätta historien bakom detta.
Jag gick ju som tidigare sagt dit för några veckor sedan och kollade priser och så. Då sa tjejen som jag snackade med då att en avfärgning skulle gå på 350 kr,  skit bra tänkte jag och bokade. Var där i onsdags, fick någon frisör som var hlt sjukt hårdhänt har fortfarande rivmärken efter hennes naglar i nacken :S Hon sa att vi skulle köra en toning efter avfärgningen så jag slapp se helt sjuk ut i håret, lät ganska sjukt för mig, varför tona håret när det endå ska bort någon vecka senare ? Så jag sa helt enkeltatt jag har inte råd med toning idag, jag får helt enkelt se skit ut i håret tills nästa avfärgning. Då frågade hon mig hur mycket dom hade sagt till mig att avfärgningen skulle kosta då svarade jag ju 350 kr. Då är vi mitt uppe i avfärgningen och hon säger bara okej och fortsätter fixa med mitt hår. Sen när det är klart och jag ska betala så sgert hon ja det här blir nästan 1000 kr det. Jag bara fånstirrade på henne, men så¨började min kompis lollo skratta och sa neej hon skojar bara med dig så jag började också skratta men frisören tittade på mig med stenansikte. Hon var helt jävla allvarlig. Då sa jag ju att en anna frisör på dne salongen hade sagt att det skulle gå på 350, mjaa säger hon men jag använde många skålar i ditt h¨r och jag ska ha min lön. Jag skiter väl fulla fan i om du ska ha din lön, den ska väl din arbetsgivare betala dig inte fan är det jag(nej hon hade inte hyrt en stol som så många andra frisörer gör utan hon är anställd på en salong) Det är vl hennes jävla uppgift att informera mig om hur mycket det kommer kosta, även om hon inte gör det från början så ska hn väl iaf säga det när hon frågar mig vad den andra frisören har sagt? Säger jag hon sa 350 då ska hon informera mig om att det kommer att kosta mer för dig för att du har så långt hår.  Vad skulle jag göra? Det var ju bara att betala skiten den tjejen som sa 350 till mig var inte på salongen då. Men nu är morsan flyy förbannad , och det är fan inte kul för dom ahah . Men jag måste fan ta och skärpa till mig, jag borde ha sgat något  när jag shlv var i frisör salongen, men man blkir 3år igen ibland haha :P Jag skulle bara ha lagt 400 på disken och gått haha skulle vart fett kul :P Jja nu är det som det är, får se om dom stackars frisörerna överlever attacken från mamma min:P

Mne ett gott ord på vägen, har ni vart inne på en frisör salong som ni inte har varitpå tidigare och går och kollar prisewr och så sen bokar tid och lalala, när ni väl kommer dit och ska göra det ni ska gör, så fråga innan exakt hur mycket det kommer att kosta efter behandlingen så att dom inte kan säga något annat pris sen. Det här var väl straffet för att jag inte gick till min vanliga frisör. Nästa gång blir det hon igen. Och inte fan är jag snygg i håret hellet, en kritvit rand uppe vid utväxten, sen orange, sen fadear det liksom och blir mörkare och mörkare. måste boka en ny tid hos min frisör snart! :S



Skönt att vara hemma igen iaf trots idiotiska frisörer hah :P

I´M baaack!

Hello hello nu är jag tillbaka från skåune:) Det som hände var att min mamma gifte sig :) Et otroligt fint bröllpp:)

Just nu är jag hemma hos lollo och ska snart dra iväg med bussen hemåt så det blir inte så mycket mer bloggande än det här just nu.
Just det var hos frisören idag för min första avf'ärgning. Det blev bättre än jag trodde, men ett gott ord till alla uppsalabor(och självklart alla som tänkte ta vägrana förbi uppsala) gå INTE till frisören ohlsons på stan. dom blåser  dig bara. Jag återkommer mer om vad som h'nt senare eller imorgon för jag måste rusa till bussen, men jag är fan inte på bra humör kan jag säga på en g¨ng.

Natti natti

Nu närmar det sig

Nu är det inte långt kvar innan semestern :P jag skar mig i fingret imorse så jag skriver assegt för det svider som fan haha :P Om jag inte hinner blogga ikväll eller imorgon så vi höres  på tisdag eller onsdag, då blir jag blond :D Kom ihåg att hålla tummarna för bra väder i skummeslöv på lördag :)

Bara 2 immar kvar

Nu är det bara 2 timmar kvar innan jag får min efterlängtade semester, ska bli så otroligt skönt. Mamma skickade sms nyss, dom är redan nere, och då regnade det, så jävla typiskt där nere, men det är väl en av nackdelarna med att bo nära havet.


Det blir nog inte mycket bloggande där borta, eller det blir antagligen inget bloggande alls eftersom dom inte har någon data där nere, om nu inte någon av "kussarna" har emd sig en data med bärbart internet :P

Äntligen onsdag

Morrn morrn, nu är det äntligen onsdag! Nu ska jag bara ta mig igenom den här dagen sen är det min lilla minisemester :D Ska bli så sjukt skönt att vila upp mig lite :)

Idag vaknade jag i tid, och åkte jätte tidigt till jobbet, åkte först förbi shell och köpte mat till lunchen, sjukt dyrt men allt annat är ju stängt inna 8 på morgonen så det är bara att acceptera.

Dagens

Humör: Otroligt bra humör och förväntansfull :)
Ouftit: Svarta shorts New Yorker och en blekrosa kort tunika från Kappahl.
Skor: samma svarat flats som igår  :P
Smink: absolutely nothing, I´m a natural beauty ;P
Frisyr: Uppkastat i en toffs, kom hem sent igår efter att ha skjutsat Denise hem så jag iddes inte duscha, så det fick bli det här igen :)
Att göra: Jobba mig igenom dagen snabbt, hem till Älsk, hämta hans syrra åka och sola. Sen packa inför skåne :)

Hårtips

Har läst runt på en massa bloggar nu där alla ger tips om hur man ska få sitt hår fint och friskt. Mitt abslout bästa tips är, gör ingeting med det, hitta ett schampoo som passar just dig, spelar ingen roll om det är från ica eller från frisören, men försök hlla dig till ett schampo och balsam och inte byta för ofta, då får man lätt torr hårbotten(believe me I know) men det är lätt avhjälpt i så fall med head and shoulders mot torr hårbotten, om jag får riktigt torr hårbotten så brukar jag köpa en flaska balsam och en flaska schampo och sen köra tills dom är slut och sne börja med vanligt schampo igen, för dom rä ju rätt dyra för att vara så kallade  "ica schampon" . Men jag är slarvig emd att hålla mig till ett schampo, tycker om att prova runt och då får jag tyvärr den effektewn på mitt hår, visst kan man byta schampo men inte efter varje flaske med en massa oliak mräken hela tiden.

Sen ska man inte göra någonting med håret, lägg platt - och locktång åt sidan förutom vis speciella tilffällen. Lägg även hårfönen åtsidan på ex vardagarna, låt håret självtorka, då slits inte håret.

Tro mig dessa tips funkar, jag har hår ner till midjan som är glansigt, tjockt och absolut inte slitet.  Fats det lär det väl bli nu när jag börjar förgar det ahah :P Sen har jag en väldigt väldigt bra hårkvalité, alla kvinnor i familjen på min mammas sida har det. Om man inte sliter för mycket på håret så sparar man kostnader på att gå till frisören oc klippa sig, även om det absolut alltid är bra att toppa håret så att det h¨lelr sig friskt så behöver man ju inte göra det lika ofta. Jag har inte toppat mig på lite mer än ett år nu och det är inte slitet alls, inga kluvna hårtoppar ingenting. Men det börjar bli lite torrt i topparna nu när jag inte har duschat på några dagar så det ska bli jätteskönt att få klippa sig lite också :) Där hade ni mina tips på hur jag har lyckats undvika slitet hår, men om ni vill ha tips på hu ni ska reparera slitet hår så har Malin nåra tips :) Hon är lite mer inne på det omrdet än jag haha :P

Ja just fan, jag ska ju till Båstad!

haha kom ju på att jag ska till Båstad nere i skåne:D Eller ja vi ska till skummeslöv men det ligger typ 4 km från Båstad:) Är det värsta party party där nu också eller ? Haha då kan jag också skaka mina lurviga :P

Fast vädret ser ju inte särskilt uppiggande ut, ca 16 grader och regn. Jävla skit jag som ville bada! Och på lördag måste dte vara fint väder, iaf uppehåll! Fast smhi velar ju så mycket så här under sommaren just för att det är så ostadigt väder och svårt att förutsäga vad det kommer att bli, men uppehåll måste man hålla tummarna för, så snälla läsare, håll tummarna ordentligt för att det ska bli uppehåll på lördag ner i Skummeslöv!

Äntligen slut snart

Äntligen är den här dagen snart slut, har varit en riktigt jobbig dag måste jag ju säga, skrikande personer i örat så huvudet dunkar av bara fasen. Mne nu är det bara ca 13 min kvar, ska bli helt underbart med en cigg, sne bär det av till Lindex för att hitta ögonbrynsfärg sen åka hem och vila, men det blir det väl antagligen inte, älsklingen är ledig och är väl uttråkad och vill väl iväg och göra en massa saker , suck, det är det jonniga med att ha en pojkvän som inet gått ut skolan än och som inte har jobb, jag får aldrig vila :P Imorgon är iaf sista jobbdagen innan vi glider ner till skåne, ska bli otroligt skönt med en liten mini semester :)

Ha jag kommer ha roligare!

Är trött på tjejernas snack nu om gotland, dom måste ju absolut åka den enda helge jag inte kan åka absolut, har sett fram emot Gotland sen i våras, men det jag ska iväg på har jag sett fram emot ännu mer så HA! Tji fick ni! jag kommer ha en mycket mer minnesvärd helg än ni kommer att ha (snacka om att försöka glömma bitterheten över att missa Gotland haha :P) . Men sen blir det skara sommarland någon helg, och nåde er om ni åker utan mig!!




Ha det här ska jag göra sen! :P

Jävla skit epilator

Jag har sparat håret på benen för att det ska bli tillräckligt långt för att jags ka kunna ta bort det med en epilator, men det funkar fan inte håret försvinner ju men inte fan är det borta i upp till 4 veckor tycker, eller nu kände jag på området som jag har gjort(ja jag har bara gjort lite för det tar en evinnerlig tid) och nu har dte inte kommit någon stubb faktiskt, Det kanke funkade nu då när jag lät håret växte ut, så jag ska försöka orka mig igenom båda benen ikväll då, men det tar sjukt, lång tifd och  gör jävlarns ont, speciellt på undersidan av vaderna :S Men jag pinar mig väl igenom det idag då, men funkar dte inte bra den här gången så rakar jag fan benen nästa gång.

Mina ben är fan inte snygga nu alltså, ser nästan gråa ut för håret, haha , det där borde jag kanske inte ha skrivit men ni kommer märka att jag pratar öppet och är ärlig om nästan allt :P



(Bild lånad från aftonbladet)

Så här kommer väl mina ben att se ut snart


Huvudvärk

jag har en dundrande huvudvärk, och dte blir inte bättre av att det aldrig slutar ringa här i växeln och alla som ringer aningen skrikpratar eller har världens bakgrundsljud, mitt stackars lilla huvud :( Längtar som fan tills jag börjar nya jobbet nui september, då sitter jag inte i telefon dagarna i ända.

Men mitt i min huvudvärksdepression så har jag världens shopping sug, vill verkligen köpa dom där jeansen som jag hade hitta på Bikbok som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Men när man inte har några pengar så får man låta bli att shoppa : / Ska endast köpa mina ögonbrynsfärg. Vi ska ju faktiskt åka förbi Ullared på vägen hem från skåne så då får det bli shopping där :) Hoppas att jag hittar något bara :)

rast snart, jag behöver verkligen den, ska nog boka massage stolen, måste kolla om dne är ledig, behöver lite avslappniing alltså...

Jag blir tokig

Jag tror jag blir tokig, min ögonbrynstrimmer är borta och min ögonbrynsfärg, helt jävla försvunna, så jävla typiskt precis innan lördag. Ögonbrynsfärg måste jag köpa så jag får helt enkelt åka till lindes efter jobbet nu och hoppas på att dom har den färgen som jag ska ha annars får jag fan åka ner på stan och köpa den för jag måste färga mina ögonbryn dom syns knappt längre :P haha

Medlem i Gratis bio

Jag har precis blivit medlem i gratis bio, otroligt bra sida, för det första samlar min ihop poäng som man sedan kan lösa in mot t.ex bio biljetter och presentkort på klädesaffärer, som t.ex H&M mm. Inte bara det att man kan samla poäng för att få sånna saker utan man får även otroligt bra erbjudanden från Ellos, Halens osv samtidigt som man samlar poäng :)

Bli medlem här och börja tjäna poäng redan idag :)

Man kan även tjäna poäng på att värva medlemmar så hjälp mig genom att bli medlemmar och börja sedan värva ni också :)

Vart fan kom samtalen ifrån?

Vart kom alla samta ifrån ? Igår var det kolugnt och det ringde knappt, idag kan man knappt andas utan att ett samtal kommer flygande, tar ju en evighet tt göra någonting. Någon som vill byta jobb med mig ?

Godis i håret

Vill bara tipsa om en fantastiskt produkt för håret, eller egentligen vet jag inte vad den gör haha, jodå det vet jag den reparera håret samtidigt som den ger stadga. Men det jag älskar lukten! Det luktar som godis i hela håret och är heeelt underbart. Jag kan bara sitta och sniffa på mitt hår efter att jag har haft i det haha:)

Självklart pratar jag om

Bed Head från Tigi "Small Talk" Lovely, very very lovely:)


Nej men se godmorgon

Här var man uppe med tuppen som vanligt(läs försov mig som ini satan och kom försent) solen skiner, men det var fan inte särskilt varmt ute måset jag ju säga, fick lite köldrysningar i min tröjklänning på moppen, mendå var klockan ju faktiskt bara 10 i 8 så det var kanske inte så konstigt att det blev kallt haha :P


Igår var det grillning hos mormor och bosse, jag är ju helt virrig nu för tiden , förväxlar tider och har mig, jag var bergsäker på att bosse sa 7-halv 8 , halv 7 ringde mormor och frågade om vi inte skulle komma, så vi fick hoppa på moppen och åka, men tar man småvägar med moppen så tog det bara en kvart, det är asbra med moppe för då slipper man köra runt allting på stora vägar och bara köra rakt igenom hela skiten :)


Dagens

Humör: Någorlunda bra än så länge :)
Outfit: Svarta leggings från kappahl och en svart tröjtischa från ichi
Frisyr: Uppkastat i en slarvig knut med ett svart diadem.
Smink: Ingenting, helt osminkad :)
Skor: Ett par svarta flats från SkoPunkten, otroligt sköna egentligen men nu med skavsåren som gud glömde gör dom förbannat ont : /
Att göra: Inte mycket vad jag vet, jobba ingenting speciellt planerat,
komma ihåg att sätta in min mp3 i laddaren så att jag har batterier till skåneresan:)

Rättelse

Jag måste bara göra en lite rättelse, på min blogg står det deisgn by Malin Öhneskog, det malin har gjort är att fixa färgerna åt mig, headern har jag gjort alldeles, alldeles själv ;) Tycker dte är lite missvisande faktiskt :)

Har klockan stannat?

Tiden står still, jo jag lovar den gör det. Min klocka rör sig knappt någonting, vi har säkert fastnat i någon konsig tidzon nu då allt går i snigelfart för den onda Splutnick vill förstöra för vår planet.


Ja okej jag har konstig fantasi och kommer på skumma saker, men det skulle ju faktiskt kunna vara så här haha. Något fel är det iaf på min klocka, den rör sig som sagt knappt. Nej jag vet, det är splutnicks onda plan, han vill hindra mig från att komma hem från jobbet!

Okej nufår jag sluta bete mig så här, jag är alldeles för trött just nu, tro inte att jag är alltför konstig .. :P

Så jävla tråkiga

bilderna blir ju så jävla tråkiga när jag inte har något bra program att fixa dom i, men ni får helt enkelt hålla till godo med mina taffliga bilder haha :P

Svart


Nemi är fan bäst :P


Fan vad trött jag blev

shit jag blev helt sjukt trött just nu, huvudet bara surrar, orkar inte sitta här längre.. vill heeeeem

Jag gjorde något vågat

Jag gjorde något vågat i lördags, något jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag blev ganska chockad över mig själv faktiskt.


Jag köpte knallrosa jeans! Ascoola, haha jag som aldrig trodde att jag skulle ha ett par jeans i någon anna färg ön blå/svart/grå. Men jag gick runt på stan i lördags innan ansiktsbehandlingen, smart jag had eju tagit fel på tidn, jag var helt bobmsäker på att jag skulle vara där kl 12, jo men tjena kl 13 stog det på bekräftelsen. Så jag gick runt, inte på ett dugg humör att shoppa ch styrde mina steg mot bikbok, där låg dom på en rea hylla och bara lös rosa, Jag måste ju i alla fall prova tänkte jag, kul bara och se jag har ju ingenting annat för mig. Så står jag inne i provrummet och känne rmig ascool haha så jag var tvungen att köpa dom, till ett vitt eller svart linne, lovely, sommrigt och fint :) Blev även jättesugen på ett par blekblå jeans, inte jeans blåa utan bara blåa haha , men jag hade lote bråttom då och kände att jag inte hann prova, jag är en sån som måste prova köäder innan jag köper dom för att se om dom sitter bra, bara en enda gång tror jag att jag köpt någt utan att rpova, då var det bara en impulssak när jag stog i kön och skulle betala en klänning så såg jag en anna helt underbart söt klänning som jag bara kollade storleken och grabbade tag i haha . Som tur var satt dne skit bra och jag passade i den , emn annars gör jag aldrig sånt, asjobbigt at gå ner och byta ju:P

Men åter till mina blekblå jeans, jag funderar på att åka ner idag och köpa jeansen, om jag hinner, har andra saker att göra.


Dagens att göra

Jobba, of course
gå ut och röka om ca 5 min, asröksugen(börja aldrig röka)
Längta till lunchen och massa underbara lasagnete, älskar den mums
Jobba lite mer
Ha eftermiddagsfika, mmm längtar redan haha
Drömma om att det är onsdag så att jag kan få gå på semester sen
Sluta jobbet, jippe:D
Kanske åka ner på stan och köpa dom blå jeansen.
Åka hem till Sandra för invägning för nu är det fullrulle på
vår lilla tävling här för nu ska fläsket bort!
Jag Denise och Sandra tävlar, första deltävlingspriset är en limpa cigg
Hem till mormor och Bosse och grilla och planera lite inför resan till skåune:)
Mums med grillat ivkäl, min favorit mat, skulle kunna äta det morgon middag och kväll resten av mitt liv :) haha

Whats the deal?

Okej jag skrev för typ 30 sek sen haha men jag måste bara fråga vad grejen med TH är ? Jag kan självklart förstå folk som gillar deras musik , men jag gör det helt enkelt inte, inte så att dom suger, det duger väl att lyssna på ifall dte kommer på radion, men deras musik känns så platt på något sätt, det finns liksom inget djup eller känsla, han tar liksom aldrig i när han sjunger, det är ingenting som jag får rysningar eller en speciell känsla av när jag lyssnar riktigt. Och dom är ju inte snygga, dom ser ut att vara 15 och sångaren ser ut som en tjej. Nej jag försår inte. Nu får ni inte tro att jag är anti alla som tycker om TH, alla har rätt till sin egen musik smak, och dom måste ju tydligen ha något eftersom så många fastnar för dom. men jag förstår helt enkelt inte bara.

Fast jag var världens största Westlife fan när jag var yngre(eller jag kommer alltid att vara ett stort fan av dom men att kuska runt land och rike för att se dom känns inte riktigt lika lockande längre) det kanske inte folk riktigt heller kan förstå ;)


Mina favoriter:)






You sexy, sexy man !

Jag var en bitch

Jag har varit en riktig bitch mot min pojkvän i helgen, eller snarare igår, en riktigt jävla bitch, fräste och hade mig mot stackarn , men till mitt försvar så var han jobbig igår, men jag brukar aldrig reagera så där när han irriterar mig men igår var jag som ett monster som hotade att bita huvudet av honom för minsta lilla ord, sen lugnade jag faktiskt ner mig och var riktigt gullig mot honom, men sen på kvällen blev det tjaffs igen, men den gången får han faktiskt skylla sig själv.. tänke rinte be om ursäkt för det, så det så...

Den bästa överraskning man kan få

Nej okej, det blev inte mycket bloggande i helgen, men vi fick världens bästa överraskning i lördags :D

Jag och Elin kom hem till Sandra lite senare än dom andra, jag fick min present och ladida. Sen skriker Sanra att jag måste kolla in hennes badrum för hon hade gjort om och det skulle vara jäääättefint. Jag går in i badrummet och ser ingen jävla skillnad den enda tanken i mitt huvud var "Shit jag ser ingen skillnad, vad fan ska jag säga till Sandra?"

Då dras förhänget för badkaret plötsligt bort (jag häll på att skita på mig) och där står Åsa!!!! Har kanske inte nämnt Åsa så mycket men det är för att hon har varit i Afrika i 6 månader med sin pojkvän som volontär. Jag blev så jävla glad, dte var inte meningen att hon skulle komma hem förrän i slutet av augusti så dte var så jävla oväntat, den enda som visste att Åsa skulle komma hem var Sandra, fattar fan inte hur hon lyckades hålla käften hela tiden.  Jag höll fan på att börja gråta när jag såg Åsa, hon var så jävkla snygg, så jävla fräsch och allting, jag hade nog saknat henne bra mycket mer än vad jag ville erkänna för mig själv medans hon var borta, i lördags var allting som vanligt, allt var bra och allt var underbart :)  

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg, och jag itter och vntar på bussen som ska ta mig in till stan för en ansiktskur som jag fick av mormor i födelsedags present :) Har aldrig fått ansiktsbehandling förut så det ska bli otroligt skönt och kul :)

Ikväll är det party som gäller, ska träffa några av flickorna och äta middag och ha det mysigt hemma hos Sandra, även L ska med som precis har kommit hem från turkiet, så jävla avundsjuk:P 


igår var vi och paddlade kanot igen, haha det börjar ju fan nästan bli vårt nya fredagsnöje, men det är fan mysigt och glida runt där på fyrisån genom amazonas djungel haha :P

Denise lovade mig dyrt och heligt att det inte skulle regan igår, utan det skulle minsann klarna upp, jo tjena. Först var det inte så mycket regn, sen jävlar tog det fart så vi tog tillflykt under en massa träd, men sen började det verkligen vräka ner  så då blev det inte så mycket skydd längre, så vi bestämde oss för tt nu var det fan dags att ge sig hemåt.  Alla vae dyngsura, men det var ändå inte jobbigt för det var ganska varmt så det var nästan mycigt att paddla i regnet, och det blev ju ännu bättre av att alla var på bra humör trots regnet och att kläderna nästan ramlade av för att dom var så tunga :)


Jag och Nisan var på vårt värsta cp humör igår, vi satt och asgarvade för ingenting, längesen jag skrattade så mycket, jag kunde inte ens andas. haha jag älskar min Denise som förgyllt 12 av mina levnadsår med skratt :)

Nej nu får jag nog ta oc gå till bussen om jag ska hinna till min bokning i tid, måste även ringa Denise och väcka henen så att hon inte glömmer bort att möta mig efter behandlingen.

Får se om det blir några fler inlägg idag..

Tjingeling :)

Tips på roligheter ?

Har ni några andra tips på bra sidor där man kan trixa lite med bilder på internet? Har så otroligt tråkigt på jobbet annars nu när det är så lugnt. Eller har ni någon annan rolig sida som ni kan tipsa om? 

make me happy :)



"Photoshop för internet"



Det här är vad jag sitter och pillar med just nu, har hittat en sida på internet som heter splashup, där dom har ett program som dom påstår ska vara "photoshop för internet"  Det är absolut inte lika avancerat som photoshop, vilket absolut har sina nackdelar, man kan inte göra all ändringar som man vill, bara små, men det är ju absolut bättre än paint haha. En till negativ sak är att man kan inte lägga in vilka bilde som helst, vet inte vad problemet är, alla jag har lagt in har varit jpg men vissa går helt enkelt inte. Men aja det kan ju vara något som hemsidan har fixat så att det inte ska gå och göra, visst kan jag datorer och så men så hi tech är jag fan inte haha :P

Det här skulle jag vilja ha på mig idag



Godmorgon

Vilket dåligt humör jag blev på helt plötsligt, jag som var så glad alldeles nyss, jävla Linda jag irriterade upp mig själv när jag skrev till dig haha :P Först på jobbet idag, det var väl en första(såg ni mitt lilla skämt där haha :P)

Hann duscha och allt och var ändå tidig :) kanske borde göra som Elin säger och låtsas att jag ska duscha varje morgon, får då verkar jag ju komma upp iaf. Fast det kan ju ha berott på att jag somnade tidigt igår, jag kollade inte ens klart på första avsnitte av sex and the city :O

Inget Gotland för mig

Nehe det blir inget Gotland för mig, för tydligen måste dom ju åka den enda helgen jag inte kan. Alla vi andra åker ner, jo pyttsan ...

Striiiiiiike, and I´m out

enligt Malin är jag ute i år, leggings är totalt ute säger hon, bara ben is the shit, men vad ska lilla jag göra då som hatar mina ben och tycker att leggings är det bästa som uppfunnits sen bhn? Jag får gå i jeans som och undvika klänningar helt enkelt,


Haha never! Man ska inte allti följa modet, finns det någonting som man själv verkligen tycker om men som enligt mode världen är helt ute fast det var såååååååå inne för en vecka sen. Missförstå mig inte, jag följer trender, men inte slaviskt, säger mode världen att en neonrosa poncho i polagris randigt, gärna i flera olika skrikiga färger, till ett par prickiga strumpbyxor med gärna med en mexico hatt med även dne en massa ränder är det hetaste jag kan sätta på mig just nu så skulle jag inte springa iväg till affären och köpa hela outfitten på en gång, fast hatten låter lite lockande dock..hmm...

Är det en trend som du inte gillar, så följ inte den bara för att det är trendigt, kläder finns väl till för att vi ska känna oss snygga? Köper du kläder som du själv inte tycker om så kommer du aldrig känna dig snygg.

Så summan av kardemumman är att jag tänker behålla mina leggings spå, iaf till vissa klänningar som är för korta för att jag ska tycka att mian ben är snygga :)




Jag gillar fan hatten asså

Faktiskt ganska söta


Tycker faktiskt att kinesiska nakenhundar är ganska söta:) Blev kär i den i filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"

Jag vill ha photoshop

Jag vill ah photoshoooop! Har det varken hemma eller här, jag som är van att alltid sitta och knepa och knåpa i photoshop i skolan, nu kan jag inte, gaah jag vill ha en ny header, tycker om den jag har men efter att ha sett säkert 15 olika bloggar med samma blommor(nej jag gjorde inte blommorna själv, har inte den konstnärliga talangen, men jags ka försöka någon gång, bara jag får photoshop) så känns den inte så jävla rolig längre, och sen så är det alltid roligt med lite variation :)

Helt underbara bilder

tack vare petriiich blogg har jag fått upp ögonen för fotografen och konstnären David La Chapelle, han är , precis som Petra skriver, ett geni. Älskar hans foton.




House of Krump

haha

Sitter i växeln då ringer min gamla lärare Lasse och ska till Uppsalahem, kände igen honom på rösten helt plötsligt haha. hanär min absoluta favorit lärare of all times:)



Min favvis Lasse som ringde till växeln, han är med på kräftskiva i augusti :)

Sooooooooommmar

Sooommar sommar och sol, havet och vinden har doft av kaprifol, sommar, sommar och sol, med en himmel så blå som viol!

Nu fick ni en liten glad sång av mig på morgonen:) Då blir ni glada va ? Jag är på ovanligt bra humör idag , kanske beror på solen, jag vet inte, men ett bar humör har jag iaf, hoppas inget samtal förstör det hela för mig.


Igår blev en konstig dag när jag kom hem, jag kommer hem till att 2 av älsklingens lillebrors kompisar sitter och spelar xbox, ååh tänker jag, jag som ville köra gudfadern. Helt plötsligt  blev det tyst där ute, yesss haha !! Går ut för att spela xbox(dom har som ett stort vardagsrum på övervåningen också där xboxet står) då var hela tvn avstängd, konstigt tänkte jag, snorungarna brukar ju aldrig stänga av den, jaja trycker på knappen på sidan och börjar leta efter gudfadern, efter ett tag inser jag att tvn inte är på, oj då jag hade tryckt av den på knappen på tvn fast jag trodde att det var vad de hade gjort för jag såg inte lampan lysa, trycker på sidan igen, nada, tryker på dosan, ingenting händer. Nehepp nu har dom gjort något med tvn, kollar sladdar allting, allt är i och är hela , suckar och börjar koppla ur xboxet för att ta in det på vårt rum istället. Då kommer lillen upp och säger att xboxet är trasigt, att hans kompis förstörde det. 1min senare kommer denne kompis mamma upp och frågar vad som hänt( märk väl att hon är från USA och bryter kraftigt på amerikanska och vissa ord kan hon inte alls och stackars lillen fattade ingenting ibland) Han säger att hennes  son och en kompis till satt oh spelade tv spel medans han var ute sen helt plötlsigt så hade xboxet slutat fungera, hur visste han inte eftersom han var ute och när han kom tillbaka fungerade inte xboxet, dom trycker på en massa knappar , sätter dte i olika uttag i huset, det händer inte ett smack. Då börjar hon säga, som att det skulle vara ett försvar till varför hon inte ska betala xboxet, att hennes son har ett xbox hemma och om han vill spela så kan han göra det hemma, ja men nu spelade han hos dom och inte hemma och om spelet är trasigt så får han väl stå för det. Sen börjar hon skylla på att A inte var hemma och J vet att han inte får vara där om barnet är ute. Nej men nu var han där fast A var ute. Sen börjar hon skrika på deras pappa, och han var huuuur lugn som helst och tillmötesgående, hon skrek om hur ha kunde låta ungar vara inne när inte A var där och lalala, men sakne var ju den att A var hemma när dom kom, sen hade inte han sett när A gick ut. Så han kan inte klandras för det utan var höll helt och hållet med henne för att hon skulle hålla sig lugn, hon ska vara glad, för istället för att bli arg och begära att hon ska betala ett nytt xbox för att hennes son haft sönder deras spel så säger han bara vi löser det, och den här kvinnan hade ett xbox 360 som dom skulle säga, "hur ska jag kunna sälja mitt xbox nu när jag måste betala för erat?"(tänk på en massa skorrande r och svängningar på orden) Ja men vadfan ge dom xboxet så förlorar du iaf inga pengar som du redan har kärring jävel. hade sån jävla lust att säga en massa saker till henne, mest att din son spelade xbox nu fats han har ett xbox hemma, han var här fast A inte var inne , hur väl han än viste att han inte fick det, så sluta komma med det som ursäkt, dte är absolut ingen ursäkt att han visste elle att han har ett xbox hemma, nu spelade han inte hemma och hade sönder deras xbox, deal with it. Sen kom dom iaf överens om att älsklingens pappa skulle få köpa deras xbox 360 för 650 kr, ungefär hur mycket mer värt det är än deras xbox live. Men sen när hon kommer med det så börjar hon skrika på sonis mamma och praktiskt taget kastar xboxet i händerna på henne. Sen gå hon runt på gårdarna och snackar skit om älsklingens familj, vad fan gör hon det för  Det var din jävla son som hade sönder xboxet, det enda hans familj gjorde var att vara trevliga mot dig, inte ett dugg arga eller skrek att din son skulle betala hela xboxet osv, dom hade kunna begärt vad som helst, nu begärde dom ingenting, hans pappa sa bara vi löser det.

Nej nu förstörde jag min egen dag för att jag blev så irriterad igen , jag hade verkligen velat säga den kvinnan ett sanningens ord, vågade bara inte riktigt stå och vara askaxig när älsklingens pappa var där haha :P Men kommer hon en gång till så ska hon fan få på moppo!

Inte mycket blogg idag inte

Idag har dte ju inte blivit mycket bloggande, jag som annars brukar blogga som fan när jag sitter på jobbet haha :P Jag har suttit och fixat med en ny rolig hemsida som jag har fixat, men jag fattar bara inte hur man gör för att spara bilderna som man fixar till datan, skumt skumt, men vi frås e om jag kan få någon hjälp av någon att göra det haha . Nu ska jag kolla om jag ka fixa photoshop på något sätt till dne här datan på jobbet. Mycket roligare på det viset :P

Jävla morgnar

Imorse försov jag mig, inte kul, ja kan inte börja kvart i 8! Jag vet att det bara är en kvart tidigare men det går verkligen inte att komma upp i tid, vaknade 20 över 7, skulle jag åka  kvart i 8 då fungerar det alldeles utmärlt för då går jag bara uopp, tvättar ansiktet och borstar tänderna, klär på mig och går. Mne om jag måste åka halv 8 då förstår ni kanske att det inte går så bra på 10 min :P Ibland vaknar ju ju i perfekt tid så att jag hinner sminka mig och så, som igår, han gå upp och duscha och allt, men idag gick det verkligen inte. Fast jag tycker att det är konstigt att jag försov mig idag när jag ändå gick och la mig relativt tidigt jämfört med natten mot igår. För igår blev det ingen gudfadern inte :P Vi åkte hem till Denise och Kroghan och grillade, sen drog jag och Denise iväg med moppen till Ica för att handla, sen började vi snacks och satt ute i 2 timmar haha. Stakars Soni var as arg när vi kom tillbaka för ingen av oss hade mobilen md oss och han trodde att dte hade hänt något när vi inte svarade, lilla älskade vännen :) Efter det var mina fötter som isbitar, det vars vinkallt ute, kan ju säga att det fan inte var kul att åkamoppe hela vägen hem sen, ändå så lånade jag ett par mjukisbyxor och en fleecetröja av Denise, haha jag måste ha varit assnygg igår, med vita mjukisbyxor md gammal svart hårfärg, kilklacksskor, svartvippkjol, en grå fleece tröja och en ljusbrun skinnjacka haha , I´m the sexiest motherfucker ever :P

det tar ju aldrig slut

dagen tar aldrig slut det är bara så det är, det är så otroligt segt när det inte ringer nu är det 25 min kvar men det kunde lika gärna ha varit en evighet.. Om någon har något bra tips på vad man kan göra för att fördriva tiden förutom att spela inline spel(som jag inte får göra) , tips på någon rolig hemsida, vad som helst, så snälla ge mig lite tips, kommer inte klara mig hela sommaren annars.

Äntligen en avfärgningstid

Nu har det vart en massa tjaffs fram och tillbaka med vilken tid jag ska göra min avfärgning. Bokade först en tid den 14 så allt var frid och fröjd, sen kommer jag på att jag ska till skummeslöv för en liten händelse den 19(eller egentligen ganska stor) men jag tänker inte vara gul i håret då. Så jag bokade om den till dne 21, nej men då skulle vi ju tydligen inte åka hem från skummeslöb förrän den 21(det tar 6 timmar från skummeslöv till Uppsala och min tid var kl 9) Men sen skulle dom tydligen¨hålla på och åka runt, jag åker nämligen ner med mormor och bosse och gamlingar kan ju aldrig åka direkt hem när dom har semester utan då ska man minsann åka runt och titta på en massa saker på hemvägen och stanna ochövernatt och ha sig. Men nu har jag bokat om en tredje gång, så onsdagen den 23 så börjar jag :)

Tillbaka från lunch

Nu är jag tillbaka från lunchen, det blev delikat falukorv med utsökta makaroner. Sen åkte jag och Elin upp till Coop för hon skulle köpa smink på Lindex och jag skulle köpa mig tandborste:) Haha stackars Elin är så rädd, satt och skrek att jag inte skulle köra upp på trottoar kanter med moppen, så söt :P

Mitt problem är löst!!

Mitt skoproblem är löst. Som jag har skrivit tidigare så har jag väldigt konstig sko strl, eller konstig och konstig jag har helt enkelt 39,5, vilket självklart aldrig säljs förutom på sneakers : /, Peep toes fungerar alldeles utmärkt i strl 39 men med vanliga pumps är det lite väl litet, om det är stövlar så kan jag ha 40, då kan dom ju inte glappa. Så jag har sutit och funderat hur jag ska göra med mina förstora pumps därhemma som alla är i str 40 för dom känns bra när man bara provar en sko men sne när man går med båda så glappar dom bara haha. Så jag har ju funderat på att gå till en skomakare och sy in foder i bak så att dom blir  mindre, men det kostar ju en slant. Men jag gick iaf in på ett skomakeri igår och frågade hur mycket det skulle kosta då sa ha 150 kr, men han hade en anna räddning :D Det är som små klister grejer som man lägger in som jag inte kan komma på vad dom hette nu men dom såldes för det underbara priset av 28 kr :D Och man fick med ganska många så nu kan jag sätta i dom i alla mina pumps :D Mina skor (och lite av min ekonomi) är nu räddade:D

Så söt :)

Det här måste väl iallafall vara världens sötaste tårtspade :)


Den finns på Bluebox.se, dom har så himla mycket fint där som jag vill ha :)

Bloggtips

Måste tipsa om en blogg, konsumbloggen.com, rolig som få haha

Duktig

Imorse tycker jag själv att jag var väldigt duktig. Jag vaknade i tid, hoppade in i duschen, för tack vare mitt nya beroende av gudfadern(ja jag spelade det igår igen ) så blev det liiite väl sent igår kväll och ögonen sved så det var bara att pallra sig upp imorse och duscha om jag inte skulle lukta apa och se ut som en risbuske i håret. Det gick bra jag kom upp i tid, duschade, stog längre än nödvändigt i duschen, men jag är sån när jag är trött på morgonen, satte mig på sängen och filosoferade, började sminka mig, kladdade på lite mascara bara och eyeliner. Sen började jag klä på ig, dagens blev en vit sidenskjorta som jag köpte på rean igår på GT, min nya svart vippkjol och mina nya underbara metallicrosa skor med kilklack, damn I love them, Har suktat länge efter dom nu, så nu när dom var 100 kr billigare så slog jag till. Fortfarande dyra men dom finns kvar på en enda affär i hela uppsala och bara ett enda par i min strl så nu slog jag fan till, ooootroligt fina är dom :D  jaja det jag skulle komma fram till att jag gjorde allt det där coh ändå var jag 10 min tidig inna jag behövde åka :D otroligt skönt, speciellt med tanke på att jag öppnar växeln den här veckan (och flera veckor framåt) det är iof bra en kvart tidigare men en kvart är mycket i min värld :P Spec på morgonen. Så jag tog det lugnt där och togmig en cigg i godan ro sen gled jag ivög på moppen och var 5 min tidig :) Det är sånna där små saker som gör livet värt att leva ibland(överdramatisk :P)

Hittat bilder

Haha jag har hittat lite bilder från min födelsedag som antagligen aldrig borde fått se dagens ljus:P


Haha kolla hur fläckig jag såg ut i ansiktet tack vare att jag använde solpudret som rouge också, sista gången kan jag ju säga :P



Malin är ju såååå snygg.


Dom bilderna som kommer nu kommer Malin antagligen döda mig för att jag lägger upp men vad fan , haha


Dom är en del i Malins kampanj för rök smart cigg :P






Haha så jävla snygg, många ler bilder finns men dom här är definitivt dom snygaste;) Fast jag skonade er fårn att visa vissa bilder på mig själv, vissa saker skulle t.om monster bli rädda för .

Lite efter kanske

jag börjar känna mig lite efter eftersom det verkar som om alla har sett Sex and teh city filmen nu, inte jag tyvärr,:( Vill verkligen se den men det är så at de flesta av mina kompisar tycker att det är en helt okej serie att kolla på om det inte finns något annat att kolla på, men ingen vill se filmen, Bara Linda, jag måste bara slita henne från Knivsta så att vi kan gå på den tillsammans haha :P




ååh jag vill se :(

Fula ben

Jag måste ju ha världens fulaste ben just nu, haha. lite småhåriga(försöker få håret att växa ut för att använda min nya epilator :) Hittills har jag inte orkat spara, alltid någonting som händer så att jag måset raka benen haha men nu ska jag faktiskt låta det växa ut, men det är bara någon dag kvar så ska det nog funka) sen har jag fullt med blåmärken också, jag får t´blåmärken otroligt lätt, räcker typ med att du nuddar mig haha :D Så jag har 2 st på baksidan av höger ben sen ett långsmalt på framsidan, går över hela framsidan av benet ahah, otroligt snyggt (not) Sen en massa småblåmärken och en jävla massa ärr både den vanliga sorten och sen som smågropärr, jag räknade ut att bara på mina knän har jag 23 ärr :P Då kan ni ju tänka er hur resten av benen ser ut:P Men jag tycker faktiskt om ärr, tycker att det ger karaktär och visar ayy amn har levt, sen finns det ju mindre smickrande ärr som man kanske inte gillar, men på något sätt tycker jag faktiskt om mina ärr, jag har ju en historia att berätta om nästan alla ärren, vissa vet jag faktiskt inte vart dom kommer ifrån, jag är väldigt klumpig men dom flesta har en historia. Som ett ärr som jag har på ryggen, ett jättelångt som går från halv skinkan upp på halva ryggen. Jag och några kompisar var ute och tältade och drack ute vid en sjö, efter mycket öl så blev jag ju kissnödig, så jag sprang bakom en liten stiga som fanns där som dom hade vedklabbarna i. Jag sitter där i godan ro och kissar då känner jag att jag håller på att tippa baklänges så då ska jag ta tag i husväggen, men se det gick inte för där var det ett dörrhål så jag åker baklänges och skrapar upp ryggen på en tröskel av järn, fy satan vad ont det gjorde, kunde inte ligga på ryggen på en vecka för att det sved så jävligt :P Men nu sitter ärret där det sitter och påminner mig om den roliga kvällen :)





Jag tycker att ärr ger karaktär, men det här är väl ingenting som man
skulle vilja vara med om kanske.

Passar jag i det ?

haha  det här var mig en rolig hemsida :) Taaz.com. Där kan man byta hårfärg, frisyr och en massa skojigheter :)

Vad tycker ni passar jag i blont hår och blåa ögon? (Gammal bild men den enda jag hittade på datan)

Före



Efter



Haha jag tycker faktiskt att jag passade ganska bra i det svallande håret :P

Nu är jag inte lika orolig över att bli blond längre :) Fast lite blondare än så här tror jag nog att jag blir :)

Dom blåa ögonen är jag lite mer osäker på dock, tycker om mina brungröna ögon :)

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering av bloggen i helgen(läs ingen alls) har knappt varit hemma någonting. I fredags när det var kanon väder så fick pojkarna för sig att dom skulle ut och fiska(väldigt ovanligt eftersom dom har varit ute varenda dag den här veckan) men den här gången tog vi med oss kanoter och gav oss ut på fyrisån. Otroligt mysigt på stället som vi var på. Det fanns som små ringlande gångar där träden hängde ner , det kände nästan som att man åkte runt i amazonas. Det var 30 grader på kvällen och vattnet var helt ljummet och sammetslent, då ångrade jag att jag inte tog på mig badkläder. Men vi planerade att vi skulle åka till Gräsö dagen efter, pojkarna skulle fiska och jag och Denise skulle sola och bada, Jo men det gik ju åt helvete, till gräsö åkte vi, tidigt som fan, men mycket sol var det inte och et blåste som inihelvete så jag och Denise låg där på klipporna och huttrade. Hela dagen. sen kom killarna på att dte inte var något bra fiske ställe så vi åkte runt, resten av dagen och letade efter ett bra fiskeställe, jag somnade 3 ggr i bilen...


Igår var bara en slapp dag, jag spelade gudfadern på xbox i 10 timmar.  Jag kúnde inte sluta, det gick bara inte, ett så jävla bra spel, men as svårt ibland. Kändes absolut inte som att jag spelade i 10 timmar, högst 2-3 timmar :S tiden bara flög iväg.Okej jag erkänner jag är tvspels nörd, jag spelar inte särskilt ofta men när jag väl gör det så kan jag inte slita mig därifrånoch jag kör jua lltid spel där man ska utföra uppdrag och liknande, då tar det en massa tid för man tänker, bara ett uppdrag till sen slutar jag, nej men bara det här sen slutar jag, sen kan man helt enkelt inte sluta haha :P Nu längtar jag nästa hem bara för att få klara av spelet, jag vill ju bli gudfadern för fan :D


Ringa

Snart sa jag gå och ringa och boka en tid på Ohlsons frisörer tänkte jag, hoppas det blir idag eller imorgon, vill göra det så fort som möjligt :)


Jag har lite ångest just nu:S Jag köpte en jättefin lite längre vipp kjol med jättehög midja på Lindex, problemet är bara att den kostade så mkt :S 349 kr, ni kanske inte tycker att det låter så mycket men har man lite pengar och ska färga håret och har planer på att köpa en hundvalp på 10 000(som jag för övrigt absolut inte ens har den här månaden) är det en väldans massa pengar . Mne jag tyckte om kjolen som fan, jag kanske får skjuta upp hundplanerna ? Planerna för håret löser sig nog ändå, men det är världens sötaste hundvalp, en praszky krysarik, för er som inte vet vad det är för en hudnras ser den ut exakt som en dobberman men är lika liten som en chihuahua, otroligt söt :)





Det här är en Praszky Krysarik, världen gulligaste hund:D Sen kommer amstaff och dobbermann:)

Underbart

Gud det är helt jävla underbart väder ute, kände hur ärmen bara slog emot mig när jag var ute och rökte. Underbart :D Mindre underbart är att jag sitter inne i ett rum och svarar i telefon och får titta på solen istället :(

Först ung sen gammal

Nu provade jag igen till 118100 och skrev Alexandra Fredriksson i Uppsala då blev svaret

Alexandra Fredriksson är 1971 och ska snart fyll 37 år.
118100 tror att Alexandra är en mycket trevlig person
som tycker om att gå på restaurang och äta.
Vi tror också att hon är intresserad av musik,
litteratur, och djur.

Ja jag får väl säga att allt kanske stämmer förutom åldern då,
haha eller ? :P

Mitt namn är nog ganska vanligt, känns lite tråkigt men om ett tag blir dte nog ändring på det ;)
Kan inet avslöja någonting nu pga hemlighetsmakeri men i slutet av Juli kanske det går ;)

Godmorgon godmorgon

igen, en mycket vanlig första rubrik här hos mig, haha.

Gick till min frillesör igår(jag är på ett konstigt humör idag där jag sitter och skrattar för mig själv åt småkonstiga saker som jag skriver, så förvänta er många konstiga ord möjligen)  det skulle gå på 2500 hos henne för EN avfärgning och klippning. Känns liiiite dyrt  för mig just nu och jag vill ju göra det så fort som möjligt. Men på ohlsons skulle det kosta 1400 för 2 avfärgningar och en infärgning, jag behöve rju egentligen inte bli blond hos frissan utan jag kan slinga resten själv men jag måste få ur färgen, och om jag gör där så skulle mamma och mormor hjälpa till med pengarna eftersom det var mycket billigare.  sen blir jag ju nervös över att jag adrig har gått till dom frisörerna men skit samma, dom är jätteduktiga däruppe! Jag ska nog åka förbi idag om jag hinner och kolla om jag kan boka en tid.


Haha Jag skrev till 118100 och frågade vem Alexandra Fredriksson var då fick jag svar

Alexandra Fredriksson är en glad tjej på 14år.
Hon är mycket intresserad av hästar vilket inte
är så konstigt då hon faktiskt bor på en
hästgård! Alexandra tycker även om att
umgås med sina vänner och fika med dom
.

Stämde väl kanske inte riktigt.
Glad? Jo, ja det är jag väl
14 år ? Njaeee det var 5 år sen nu
Mycket intresserad av hästar? Jo men hell yeah det stämmer ju
Bor på en hästgård? Nee det tror jag inte, om jag inte har missat
ett stall i bakre delen av lägenheten där det står en massa hästar
Umgås med vänner? Jo men det stämmer ju också, vi fikar väl inte så ofta men det är väl alltid mysigt att göra det.

Vem är denna Alexandra Fredriksson?




Kan detta vara denna mystiska Alexandra Fredriksson?

ÅÅh



Jag måste bara lägga upp den här bilden på Anna och Världens Bästa Lärare Lasse, jag skulle kunna gå om hela gymnasiet bara för att få ha honom som lärare igen :(

Bilden tror jag faktiskt är ifrån klassens Tallinresa när Lasse står ute och tjuvröker haha:)

Hur kommer det att bli egentligen ?

Jag vill ha photoshop på den här datan! Jag är ju inte helt 100 på att jag verkligen ska färga håret blont, det var så längesen jag var det. var väl det i början på 7 an sen färgade jag det brunt, sen dess har det bara blivit mörkare och mörkare under årens lopp. Och det är ju inte direkt lätt att jämföra hur man såg ut då i blont och hur man kommer se ut nu framför allt för att jag
1 Har förändrats mycket utseende mässigt sen jag gick i 7:an
2 När jag gick i 7an så hade jag bara hår knappt ner till axlarna, nu går det ända ner til arslet på mig haha(och yess det är äkta)


Så alltså jag vill ha photoshop så att jag kan trolla lite så att jag kan se hur jag skulle kunna se ut i blont hår så att man har en hum om ifall det skulle bli helt jävla pissfult.

Nej men vad fan man måste ju testa sig fram eller hur ? Kul att springa runt med samma hårfärg hela livet för att jag kanske inte passar i blont, passar jag inte i det så gör jag inte det, då har jag iallafall provat!

Så summan av kardemumman blir alltså att jag vill ha photoshop för jag är fortfarande lite tveksam, det är ett stort steg att gå från svart till ljust, men jag tänker kasta mina tveksamheter i sjön och bara satsa!

Nu får det bli så punkt och slut :P

Dissad

Förresten Malin total dissade mig för att jag slutade jobba kl 5, vilket för henne var sent när hon slutade nu, men hallå det är väl inte tråkigt att sitta och stirra i 2 timmar medans du väntar på mig eller ? Haha jag får klara mig själv på stan, måste ändå köpa limpor, boka min ansiktsbehandling som jag fick av mormor i födelsedagspresent, rådgöra med frisören om håret, köpa skinn och superlim, oj jag ska göra mycket jag :) Sen har jag nog kanske smita in pålite sko affärer och liknande och titta lite (a)



Himmelriket

´Har precis haft fika och kommit tillbaka från att ha legat i massage stolen hela rasten, it was heaven! Helt underbart var det verkligen, är helt avslappnad och lugn och harmonisk nu :) Det var en riktigt bra massage stol, en värsting grej haha säkert svindyr men en sån ska jag ha!! Helt underbart


Ursäkta

Ni får ursäkta mitt förra inlägg, det blev lite  frustration och ilska där, men jag är så trött på det håret, då speciellt färgen och att det inte går att göra någonting med det, ingenting syns överhuvudtaget. Längden gillar jag egentligen, älskar mitt långa hår, men jag står fast vid att det är otroligt jobbigt att ha så här långt och tjockt hår, tovorna är oändliga och tar verkligen en evighet att få ut ibland, men jag älskar mitt hår ändå, blir bara otroligt trött på den här jävla färgen som ingenting fastnar i, Så nu ka jag göra något åt det, Vad vet jag inte men ska förbi min frisör idag, eller snarare jag ska prata med en anna frisör på samma salong som tydligen ska vara bra på sånt här och se vad hon säger..

Men igen förlåt för utbrottet



Jag skiter i det här nu

Jag tror fan att jag skiter i dte här jävla håret nu, jag rakar av mig hela skiten sen låter jag det växa ut och färgar det därifrån. Helt klart det billigaste alternativet och det minst krångliga.. åt helvet med hår helvetet..


Är så trött på hela skiten, tovor var tredje minut som tar en evighet att borsta ut, det är alldeles för mörkt  så att jag inte kan göra någonting med det , långt , tungt och svettigt på sommaren , kan inte göra någon frisyr med det för att det är för långt.


Skaffa aldrig för långt hår och färga det aldrig svart om du inte kan tänka dig att ha det hela livet för det kommer bli skit svårt och vin dyrt att få det i någon anna färg ...




Shopping idag :D

Idag blir det shopping med Malin :) Jag fick ett presentkort av henne i födelsedags present, eller jag har inte fått det än och hon vägrar berätta vart jag har fått presentkortet någonstans så vi får väl se vart jag kommer att få shoppa :) Kanske går runt lite och kollar på skor också(a) sen hade jag också tänkt att jag ska köpa lite läder och superlim och fixa till mina skor som är för stora, dom billiga pumpsen jag har kan man ju faktiskt lösa det själv med :)

Ska även gå förbi min frisör tänkte jag och höra med henne hur hon tycker att jag ska  göra med håret. Var inne på Ohlsons frisörer igår uppe på Gränby och dom tyckte att jag skulle göra ca 2 behandlingar med avfärgning och sen måste jag göra en färgning efter det, jag behövde bara 2 infärgningar eftersom jag sa att jag vill helt enkelt bara få det ljusare och sen kör jag resten med slingor. Hos dom skulle det kosta runt 1400, avfärgningarna var billiga , 500 kr för 2 ggr var billigare än jag trodde, men sen skulle färgningen kosta 900! Herregud, kan Sanne gå ut från sin frisöt utbildning så att jag kan klippa mig lite billigare! Eller snarare kan hon börja skolan igen så att jag kan gå förbi en torsdag och få det gjort gratis, herre min skapare. Men hon går ut om 2 år och skolan börjar om några månader, eller så gör jag det här ho frissan se får sanne göra alla slingor haha :P



Inte ens dom är verkliga

Vem tycker inte om Dove reklamen? Äntligen finns det en reklam med oretuscherade kvinnor som ser ut som ca 80% av en kvinnliga befolkningen. Men ack så fel vi hade, nu har dte kommit fram att även de kvinnorna har blivit retuscherade för att se bättre ut, ja man får väl vara glad att dom inte rstuscherade bort allt ...

Här kan ni läsa artikeln





Inte ens dom ser ut så här i verkligheten


Morrn

Ingen som ville svara på min fråga igår ? Nehe då får jag väl säga det jag skulle komma fram till ändå då :P

Frågan var ju alltså , om du skulle få ett extra öga, vad skulle du göra med det?

Fråga ställdes till 1000 vuxna och 1000 dagisbarn

95% av de vuxna svarade att de skulle sätta det i pannan eller nacken.

95% av dagisbarnen sa att de skulle ge det till en blind.


Det är ganska läskigt egentligen att man blir så självisk när man blir äldre, okej självisk är väl kanske inte riktigt rätt ord men de flesta tänkte inte ens på att de kunde ge bort det till en blind, jag vet att jag inte gjorde det första gången jag fick den fråga, jag sa också typ nacken. Nör man blir äldre så tänker man mycket mindre på att det finns andra människor, det är nog absolut inte av elakhet utan om att man helt enkelt blir instängd i sin lilla bubbla i sin egen lilla värld.




Förresten på aftonbladet har det pågått en diskussion om sex and the city filmen av t.ex Hans Wiklund och Alex Schulman.

Hans hävdar att det är en blåst film där kinnorna strävar bakåt i tiden och om man beter sig så där så förtjänar vi inte att få lika lön som männen utan ska bara ha hälften av vad de får.


Alex Schulman däremot tycker att kvinnorna i sex and the city ska ses som förebilder för den nya moderna kvinnan(Weee you go Alex!)

Här kan ni läsa de olika åsikterna, vem håller ni med ? 

En mini undersökning

Tänkte ha en lite mini undersökning och se vad ni svarar sen efter kanske ni får reda på någonting tänkvärt ;)


Om ni fick ett extra öga, vad skulle ni göra med det då?


Nej nu blir det så här

Nu blir det så att jag går förbi min frisör imorgon, kollar hur mycket det kommer kosta att göra tighta slingor, bokar förhoppningsvis en tid om det inte blir alldeles för dyrt. Sen kör jag på det och slingar själv därifrån, Lika bra att börja hos en frisör så att det inte blir helt gulr och missfärgat, är grundne bra är det större chans att resten blir bra :)

Lite filosofisk nu.
Nu ska jag höra med Denise om hon har kommit på något fruktansvärt roligt som vi ska göra idag :P

Har ingen aning..

.. om hur jag ska göra med håret, nu funderar jag på att gå till en frisör och göra slingor och sen fortsätta slinga därifrån. Låter som dne bästa idén just nu eftersom det tydligen ska bli som en blekning om man kör avfärgningen. 

Men det negativa nu är
1- Det kommer att bli svinigt dyrt för mitt hår är så långt
2- Min frisör tar semester efter dne här veckan, tvivlar starkt på att hon har någon ledig tid nu i veckan och jag vill göra det här nu. Jga är så jävla otålig när det är någonting som jag vill göra. Orkar inte vänta och hon är inte heller på jobbet idag så att jag kan gå förbi och fråga hur mkt det skulle kosta.
3- prsifrågan går inte att ändra med att gå till en annan frisör som är billigare än min(som jag själv tycker är svindyr :P mamma brukar komma med stora plånboken, tvivlar att hon kommer göra det nu dock) för jag har bara haft 2 olika frisörer i hela mitt liv, det blir så när man har vänner till familjen som är frisörer, man blir så jävla bortskämd, mamma klippte inte ens min första lugg som baby själv liksom. Mitt hår är min ögonsten( haha ) och jag litar inte riktigt på folk som aldrig har hållt på med mitt hår förut, även fast dom säkert är jättebra frisörer så går det bara inte, man har ju hört en massa mardröms historier om folk som har gått till frisören så varför inte ta någon man litar på ?


Fast det jag sa med att min frisör är svin dyr stämmer nog egentligen inte, hon kostar väl som alla andra men jag är bortskämd med en frisör som var en jättenära vän till mamma och som en moster till mig som alltid tog halva priset på allt(hon var iof lite billigare än andra för t.ex färgning men det blev ändå asbilligt) och om jag kom dit själv med pengar från mamma så kan ni vara säkra på att jag fick med mig dom pengarna hem igen :P Fast nu har det hänt lite saker som gör att jag vägrar gå till henne, vilket iof är lite synd för jag hade säkert fått slingorna i födelsedagspresent av henne :P Eller iaf jävlarns mycket billigare.. fan borde ha hållt kvar den kontakten om man tänker på pengarna men aldrig nu längre, synd iof annars hade det blivit en billig blondering. Haha jag måste låta helt sjuk som ena sekunden låter arg och sen helt plötsligt tycker det är synd att vi inte har kontakt, men jag kan försäkra er att det inte blir någo kontakt i första taget med henne, fats fortfarande synd med tanke på de sparade pengarna haha

HJÄLP!

Nu efterlyser jag hjälp här i bloggen, vart kan man köpa avfärgningsmedel? Jag vill helst inte gå till en frisör då dom sa att mitt hår skulle kosta ca 2000-3000 pga att det är så mörkt och långt . Så  nälla lite hjälp nu kära vänner, vart kan man köpa av färgningsmedel? Nu menar jag riktigt av färgningsmedel, inte blekning som man bara köper på ica:)

Help, I need somebody help, you know I need someone heeeelp


Bjuder på lite beatles här så ni förstår i vilket desperat behöv av hjälp jag är haha:P

okej..

.. har kollat runt lite nu och det är tydligen avfärgningsmedel jag ska skaffa , haha :P Någon som har testat det och vet hur bra det funkar? Såg också någon som skrev att man skulle kunna köpa det på åhlens, sant eller falskt? Kanske bäst att gå förbi en frisör och få "the real deal" :P jaja jag får ta och åka ner på stan idag och kolla runt lite:)

Men om det är någon som har något bra tips, dela med er :)

Färga håret

Jag vill färga håret, jag vill bli blon, jag vill jag vill jag vill!! Jga ör så jävla trött på mitt svarta hår nu jag vill bli blond!! och inte bara vanligt blond utan platinablond! haha vanligt blond skulle räcka men coolt fan att vara platina blond, som min baby Anna som nog är den snyggaste blondin jag vet ;)

Anldeningen till att jag inte bara köper hem blekningsmedel är för att jag har otroligt långt och friskt hår(låter som att jag skryter nu men håret går ner till midjan och eftersom jag knappt gör något med håret ifall jag inte ska ivög någonstans , typ fönar, plattar, lockar osv så är det inte ett dugg slitet och det är minst 9 månader sen jag toppade håret sist) så vågar jag inte riktigt utsätta mitt hår för påfrestningen och chansen att det kanske blir helt förstört som så många andra jag har sett. Hade jag varit ljusare typ brun så hade jag gjort som Malin och bara slingat fram mitt blonda hår(det tog ju sin lila tid men hon var fortfarande snygg i håret, slet nästan ingenting och hon var ju snygg i sina slingor och blev inte orange i håret ) men eftersom jag har svart hår så vet jag inte ens om blonda slingor kommer bita på mitt hår om ja inte bleker det, och då lir jag garanterat hästpissorange i håret, och tro mig ni som aldri har sett hästpiss i spån så kan jag säga att det är inte en färg ni vill ha i håret, mörkoranget är det, ingenting emot det nr hästar pissar fra det dom rä ju mian sötnosar:) men ha den färgen i håret? Skulle inte tro det.

Vad ska jag göra ? :( Färgat rött kanske ?

Jag måste nog...

...börja använda alla mina pumps som jag har, men jag har ju så konstiga fötter så alla är lite förstora eller för små, oftast fr stora eftersom jag köper strl 40 och då glappar dom så att jag tappar dom, så jag måste gå till en skomakare och lämna in dom för att sätta fats en liten tygbit i bak på hälarna så att dom sitter kvar. Kul att spendera ca 100 spänn till för att kunna ha skorna man köper , suck... men det är ju ännu tråkigare att inte kunna använda dom snygga pumps man har för att dom glappar och flyger av. Nej jag får ta och gå förbi en skomakare idag och höra hur mycket det skulle kosta..

För när jag hade skavsårsplåster i satt dom som ett smäck så jag måste fixa någonting, älskar mina pumps

Morrn

Idag är en jobbig dag, försov mig och tänkte att jag bara skulle kasta på mig ett par mjukisbyxor, när jag väl kom till garderoben så ställde jag mig bara och stirrade och petade lite på kläderna. Jag vet ju vart mjukisbyxorna ligger(har alla i samma "låda") varför står jag då och petar bland klänningarna ?:P Stressad som fan känner jag mig men det är som att kroppen inte ville vara med i min stress utan den stog lungt kvar där och petade:P Jag blir ofta så när jag är trött, står bara och stirrar bland mina kläder och petar :P Jag måste nog börja ta fram dagen innan vad jag ska ha på mig så slipper jag stå och peta :P

Älskar

Jag älskar, älskar älskar Bianco och deras skor! Jag skulle vilja köpa alla! Mn här tänkte jag iaf ha ett litet smakprov på några (läs många)favoriter :)


  
    
Jag är fortfarande helt tokig i
dom här skorna:D                                                         Gud vad dom här är  fina:D


Åååh jag älskar :D                                           Neonrosa är nog verkligen en färg jag vill ha just nu :P



Jag älskar sånna här skor med någonting runt vristen, men tyvärr så har jag cp och går liksom lite på sidan av foten , böjer dom liksom så jag kan inte ha skor som är öppna på sidan(pumps alltså) utan jag måste ha som ett stöd annars vinglar jag som en 5 åring i mammas skor :P


Prickigt är egentligen inte riktigt min                rosa och söta:)
stil, men dom här ser ut som godis:)


Me love! peep toe och vristband                         Gillade klacken på dom här :)
mina favoriter :)


Fan vad jag vill kunna ha sånna här                         Så jävla söta :D
skor:(




Mina fötter är lite konstiga då, jag går på insidan av foten(inte satt det ser konstigt ut men tillräckligt för att vingla i skor utan stöd på sidan :P  Sen har jag konstig strl också, 39 är för lite om det inte är peeptoe och 40 är för stort om det är pumps, fötterna bara glappar ur i hälen. Inte lätt att ha mina fötter alltså:P

Goodiebag 2

Catwalkqueen tävlar ut 2 goodiebags så jag är med och tävlar om båda :)





Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss

Goodiebag

Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Catwalkqueen 





Catwalkqueen tävlar ut!

2008-06-30 @ 22:09:49 Yes, och här kommer Goodie-bag nr 2! =D
Jag hoppas ni finner dessa tävlingar roliga och att priserna är lika fantastiska som jag tycker, är det många med och tävlar så är chansen större för fler goodie-bags =)

Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden

Jobbigt med strejk

Måste vara otroligt jobbigt att bo i Sthlm just nu med tanke på buss strejken. Mpste vara skitjobbigt att ta sig någonstans. Har läst om folk som möjligtis förlorar jobbchansen för att de inte kommer iväg till intervjun utan en buss för att dom även har dragit in tunnelbane linjen dit hon ska nu under sommaren.

Jag skulle nog inte klara mig utan buss här i Uppsala, okej till och från jobbet skulle jag väl klara mig nu när jag har moppen men det är så nära från min baby hit så att jag skulle ju kunna gå utan att det tar hela morgonen. Och i värsta fall skulle jag kunna gå till Sävja för att komma till Denise, tar ju bara ca 2 timmar(hon har provat) men att gå hem till min kära mor, som bor ca 1,5-2 mil utanför Uppsala skulle bli jäävlarns jobbig, bara bussen tar en halvtimme, iof går den igenom lövstalöt på vägen men ändå. Haha aja skitsamma det var inte min buss jag skulle skriva om.

Men iaf det måste vara skit jobbigt just i sthlm som är så jädrarns stort! Jag fattar inte riktigt varför dom strejkar, letar jag lite hittar jag nog svaret men orkar inte just nu :P Någon som vet varför busschaufförerna strejkar i sthlm?




Hur skulle jag egentligen klara mig utan mina kära gröna bussar?

Måste ju göra någonting:P

Haha märks det att jag har tråkgit på jobbet just nu eller ? Sitter bara och lägger upp en massa roliga historier:P Men man måste faktiskt roa sig med någonting nör man är så här trött och det inte ringer någonting i växeln :P

Ännu bättre

Askungen har nu fyllt 75 år.
Efter ett långt liv med prinsen, som nu är död, sitter hon ute på sin veranda en skön sommardag med sin hankatt som heter Bob.
Helt plötsligt uppenbarade sig hennes goda fe.
Askungen frågade:
- Min goda fe, vad gör du här efter alla dessa år?
Den goda fen svarade och sa:
- Askungen, du har levt ett perfekt liv sedan jag sist såg dig.
Är det någonting som du önskar djupt inne i ditt hjärta?
Askungen blev något förvånad, men lycklig, medan hon tänkte....
Sedan sa hon: - Jag önskar att jag var rikare än jag kunde förstå.
Vips, så var hennes gungstol förvandlad till renaste guld.
Bob hennes trogna gamla katt, hoppade upp i hennes knä, han var lite skräckslagen.
- Tack min snälla fe, sa Askungen.
Fen svarade: - Det var väl det minsta jag kunde göra för dig.
- Vad vill du ha som din andra önskan Askungen ?
Askungen tittade ner på sin gamla, sköra kropp och sa:
- Jag önskar att jag var ung igen.
På en gång förvandlades hon till en ung skönhet.
Hon kände hur vigören kom tillbaka, som hade legat orörd i många år.
Då sa den goda fen:
- Du får EN önskan till, Askungen.
Askungen tittar på den förskrämda katten, och så säger hon:
- Kan du förvandla min katt Bob till en ung, snygg man?
Så stod BOB där, den tjusigaste unge man som hon någonsin hade sett. Han var så tjusig att fåglarna i skyn föll ner vid hans åsyn.
Den goda fen sa: - Ha det så bra i ditt nya liv !
Så försvann hon som en blixt i blått elektriskt sken.
Under ett par? minuter tittade Bob och Askungen varann djupt i ögonen.
Askungen satt som förstummad och beundrade denna urtjusiga karl.
Då gick Bob sakta fram till Askungen som satt i sin gyllene gungstol, han kramade henne med sina muskulösa starka armar. Han böjde sig och blåste lätt i hennes hår och viskade:
Nu ångrar du dig allt att du kastrerade mig...

haha igen

En äldre herre o hans fru kommer till läkaren med problemet bristande potens. Dom bli informerade om en ny metod där en metallplatta opereras in i kvinnas vagina o en magnet i mannens penis. Paret bestämmer sig för att testa metoden och ingreppet utförs med lyckat resultat. Ett år senare är det dags för återbesök och utvärdering men bara kvinnan dyker upp varpå läkaren frågar vart mannen är, kvinnan svarar att han sitter i fängelse, va utbrister läkaren, hur har det gått till? Jo svarar kvinnan allt var jättebra ändå tills han var i simhallen och en liten pojke med tandställning simmade förbi.


Ibland är det riktigt kul att gå in på hemsidor med bara roliga historier :P

Hahah

MANLIGA SEXPROBLEM!
En man for till läkaren. Han sade åt läkaren: Nu e de så att jag har ett litet problem, jag kommer i helvete för tidigt när jag knullar min fru. Läkaren utbrast i skratt. Mannen blev generad och sade: Va e de som e så jävla roligt me de där då?! Läkaren sade: haha! nej usch förlåt, de e bara det att de e så vanlig fråga de där. Jag brukar alltid säga samma sak till er som frågar de här: NI ska skrämma er själv just när ni känner att ni börjar komma! mannen funderade en stund, sen kom han på världens bästa ide: EN STARTPISTOL! han gick till närmaste sportbutik och köpte en stor jävla startpistol som smällde utav bara helvete!

När han kom hem på kvällen låg frun redan naken i sängen och väntade på honom. Dom började storhånglas och utan att kärringen märkte något stoppade han pistolen under kudden. Sen drog dom igång med 69:a. De tog en minut så kände mannen att han börjar komma. hastigt tog han fram pistolen och KABLAMMM!!!!!

Nästa morgon for mannen till läkaren. Läkaren fråga: jaha hur gick mitt recept? Mannen svarade: Du e då den värsta satans läkaren jag nånsin träffa!!! hu fan kan du ge såna där recept åt folk! HA DU HITTA LICENSEN DIN I ETT KINDERÄGG!!!
-LUGN LUGN! ropade läkaren. Vadå fungera det inte?
-JO nog fungera de nog, sa mannen.Men när ja sköt me den där jävla pistolen så bet kärringen ollonet av mig, sket mig i ansikte och så kommer brevbäraren ut från skåpe ropandes: SKJUT MIG INTE SKJUT MIG INTE!

Vem är snyggast?

En ny grej jag hade tänkt börja med här i bloggen är vem av kändisarna som är snyggast i samma outfit, vet inte om det är något jag tänker fortsätta med men kul att se vad ni säger :)




Vem är snyggats i klänningen, Christina Aguilera eller Fergie?

Personligen tycker jag att Christina Aguilera var snyggare i klänningen.

Men frågan är ju vad ni andra tycker :)

Jag blir så förbannad

Jga blir så jävla irriterad på den här jäävla rean! Nu var det iof några dagar sen jag såg det här man jag blir arg när jag tänker på det.

Veckan innan midsommar  köpte jag en skit fin sommarklänning på Vero Moda, klänningen kostade 399 kr vilket jag tyckte var lite i det dyraste laget för en klänning men jag tyckte om den så mycket så jag köpte den ändå. I onsdags förra veckan gick jag och shoppade lite med Malin, vad hittar jag då ? Jo klänningen på rea för 100 spänn!!! Fan vad arg jag blir! Rea på 300 kr! Här slösade jag 400 när jag ca en vecka senare kunde få den för 100. Jag ska fan aldrig mer köpa dyra kläder när dte är en rea på g. Ska vänta in i det sista. Jävla skit ...

Godmorgon Godmorgon

Jobbet igen, suck, är så jävla trött idag, varför ska 3an alltid ha en massa bra filmer efter sex and the city när jag ska sova? Igår var dte Loser, den filmen är så gullig tycker jag :) Kunde inte låta bli att titta men sen i reklamen tvingade jag mig själv att sova. Men nu är jag alltså trött idag.

Vill tipsa om en sida, Bluebox heter den, där finns det fullt med snygga inredningsgrejer som är mycket roligare än t.ex ikea, inget ont om ikea, mycket snygga grejer till bra priser, men på Bluebox är det helt enkelt roligt. Det är ju inte soffor och sånt, men alla små grejer som muggar, knivställ salt och peppar kar, ja alla sånna små grejer, och jag vill ha! Sånna små detaljer kan gåra sån stor skillnad, mm me like:)

RSS 2.0