09.03.26

Löning idag , wonderbar :D Synd bara att vi har en saftig räkning på 1300 kr efter att någon idiot spolade ner ett glas i toaletten på inflyttningsfesten, starkt jobbat ! Plus räkning till internet och el och bla bla bla. Tur att jag och Linda delar på det, har lust att shoppa idga men när jag ser hur mkt jag måste betala så blir jag lite osäker på om jag verkligen ska göra det :P Äh något måste man väl få unna sig ? :)




Roomates

Äntligen verkar våren vara här ! :D

Våren verkar äntligen ha kommit till Uppsala, snön är på väg att försvinna och solen skiner, det är helt underbart! :D Fast som vanligt kommer det väl en jävla snö storm om några dagar :/ Men jag tänker iaf passa på att njuta så länge som möjligt ! Synd bara att man är fast inne på jobbet, jag får helt enkelt nöja mig med att titta på solen just nu.


Ikväll blir det födelsedags middag för min kära vän Denise som äntligen fyller 20 :)

Fredag den 13:e

Idag är det fredag den 13:e så idag är jag extra försiktig, det här är det enda skrockfulla som jag tror på, varenda gång det har varit fredagen den 13:e så hra det hänt något, förra gången det var det i februari var det helt kaos, det var en av de mest kaosfulla kvällarna jag har varit med om så jag håller fortfarande hårt fast vid att det är något med fredagen den  
13:e , så ta det lugnt allihopa

Grattis :D

Underbar helg, kommer inte ihåg så mkt av själva lördagen och fredagen var kaos, men den var helt underbar ändå.

Lollo och hennes pojkvän förlovade sig nämligen hemma i min soffa !:D Ett stort Grattis till dom, det var verkligen på tidne haha :P Och här ser ni The maid of honor i egen hög person. Nu är det en jävla massa bröllopsbestyr som väntar, inte exakt just nu men om något år då blir det bröllop för hela slanten, 2 st faktiskt ett i Sverige och ett i Frankrike, helt underbart att jag får vara Maid of honor 2 ggr haha .




 The Bride to be and the Maid of Honor 

Seg dag på jobbet

Gud vilken seg dag på jobbet, händer ingenting och har ingenting att göra, hatar sega dagar, dom går så långsamt, jag längtar bara efter min kinabuffé:P


Fredag

Äntligen Fredag, men en piss start på dagen. Trött som vanligt och ännu mer nu då jag och Linda fick vara uppe halva natten och tvätta igen, vi stängde av tvättmaskinerna inna centrifugeringen för att vi helt enkelt inte orkade vänta, bad choice säger jag bara . allt var så blött att det droppade efter oss när vi gick, hängde kläderna på tork uppe i vardagsrummet, det blev en mindre flod på hela golvet haha . Trots att jag vaknade sent så han jag iaf duscha och göra mig iordning, t.o.m Linda kom upp till slut och vi hann till bussen tillslut, men vad fan hjälper det när bussen är skit packad med folk och kommer försent in till stan , missar 2:an som jag tar upp till jobbet, väntar på nästa, när den äntligen kommer och alla går på så står skiten bara där! Åker ingenstans och det luktar skumt, då kommer någon anna helt plötsligt och säger att vi ska byta buss för att någonting har hänt med framdäcket, men jippi kl 9 börjar jag jobbet och då sitter jag fast på stan med en trasig buss! Kom iväg till slut iaf och kom en kvart försent, lagom irriterad, speciellt eftersom jag tänkte ta 9:an först som också går till jobbet men det är längre att gå, skulle ta lika lång tid att ta den bussen och gå som att bara vänta på 2:an. Nästa gång ska jag fan lita på min första instinkt.. Jävla skit bussar här i Uppsala dom är aldrig i tid.

Jaja hoppas att resten av dagen blir bättre. Efter jobbet blir det till att Möta upp Lollo och "F" som ska våldgästa mig hela helgen, ska bli riktigt mysigt eftersom Lollo inte längre bor i Uppsala så hon får våldgästa mig hur mkt hon vill :) Det enda jobbiga är att dom är 2 och jag är en så jag överger min säng för soffan för deras skull. 

Ida blir det myskväll vi ska käka kinamat ska bli skit gott sen blir det film kväll hela kvällen :) Men imorgon då jäävlar blir det fest , "F" ska fira en lyckad affär så det blir helrör och cigarr hela kvällen haha :P  

Jag ger upp

Jag ger upp nu, det kommer aldrig att bli vår i sverige, jag går i ide.. väck mig när solen är framme igen

RSS 2.0