Tallin, räds icke! Jag är på väg! :D

Nu är det bara en vecka och några timmar inna jag är på väg till Tallin! Ska bli sjukt kul, åker på en 48ars med klassen,. underbart roligt ska det bli, mycket karaoke har jag lovat Anna som dör för det :P Inte blir man direkt ledsen helelr över att det är billig shopping där med en maaaassa skor :D I love it, fast jag har så mycket, kanske ska ta och satsa på lite tröjor istället som jag har märkt att jag har väldigt dåligt med:P Har köpt så mycket klänningaratt tröjorna har fått lida lite :P Ska även försöka hitta något till min kära mormor som fyller 70 helgen efter och därför har bjudit oss på en 36 timmars till Finland, blir mycket båtåkande för min del :) Men tänkte verkligen hitta något till henen där för då får hon något som ingen, eller iaf inte särskilt många, har i sverige, frågan är bara vad man köper till någon som redan har allt ?


Tallin, I can´t wait :)

image97

DiskoBowling

Hallå! Ska snart iväg hem till ne kompis där dom flesta är samlade så ska vi ha lite förfest innan vi ska iväg på disko bowling, ska fan sopa banan med dom andra :P Haha, jagf är faktiskt ganska bra på bowling, i början brukar det gå sisådör men sen kommer strikearna och spärrarna fram:P Vi får väl se hur det går idag, bara för att jag låter så kaxig nu så kommer det väl gå käpprätt åt helvete :P Men det ska nog bli kul, bara jag får bort den här huvudvrken som jag har:/ Inte ett dugg kul att ha ont i huvudet när det händer saker, då vill man bara gömma sig under täcket och sova, men förhoppningsvis så försvinner det snart, känns redan lite bättre :)

image96

Sova

Vill verkligen sova nu när det är så lungt och tyst hemma hos älsklingen, men det avar väl inte länge, han kommer nog hem med sin bror snart och han har en tendens att prata väldigt högt:P Sista helgen nu på påsklovet, kind of suckas, för er andra alltså för mig är det nästan skönt att lovet är slut, har jobbat hela lovet så det blev inte mycket till vila den här veckan inte, då får jag faktiskt vila mer än vad jag har gjort nu :P Nästa vecka blir en skön vecka, vi har projektvecka hela bveckan(många veckor där känner jag:P) med en klass i 1:an så vi ska ha tryck hela veckan, otroligt skönt, så kan man köra lite med ettorna också, haha:P Hoppas det inte blir alltför jobbigt bara dom har bara haft tryck i 6 veckor och har bara gjort block och musmattor så dom  är inte särskilt hemma på tryck kan man nog lungt säga. I min skola som heter GUC(Grafiskt Utbildnings Center) så får man pröva på alla inriktningar om man går media e 1:an, vi har tryck sex veckor, foto sex veckor, journalistik sex veckor, radio och tv sex veckor, ja ni hajar:P Sen får man göra ett val vilken inriktning man vill gå sen i 2:an och 3:an, då blir det nästan som att söka till gymnasiet all over igen för dom går på betyg för att bestämma vilka som kommer in på vilken linje, man får göra ett första, andra och tredjehands val, komemr man inte in på något av dom får man helt enkelt ta någon av domlinjer som det finns plats kvar på:P Själv kom jag in på tryck på som  året jag skulle välja var det sjukt många som valde, annars brukar trycka aldrig vara full klass men nu var det över 70 pers som inte kom in på tryck som hade sökt. Vi kan bara ha en klass med högst 22 personer i på tryck för vi har baar en tryckhall eftersom det är mycket stora maskiner som vi håller på med behöver vi mycket space men samtidigt kan vi ju inet vara för många i tryckhallen emd datorerna och så:P Men in kom jag och min kära Malin också, snacka om att jag blev glad:D Tryck kanske inte låter så kul men det är skit kul när man verkligen går där :) Var verkligen det smartaste val jag gjort i hela mitt liv.
Jag gick dans på bolandsskolan innan men det var verkligen ingenting för mig, de tog in folk på betyg och inte på deras danskunskaper så folk som aldrig hade tagit en dans lektion i hela sitt liv och det verkade som att de aldrig ens hade dansat i stt rum själva så det var ingenting för mig alltså,  plus att bolandsskolan 'är en skola som gav mig the creeps och äcklade mnig lite faktiskt, så jag bytte till GUC och det var som sagt det absolut smartaste jag gjort i hela mitt liv, trivs skit bra där, så om det är någon i Uppsala, någon anna del av landet också för den delen,vi har många på GUC som bor i andra delar av detta avlånga land, ändå uppifrån norrland och nedifrån skåne faktiskt:), som ska börja gymnasiet men kanske inte riktigt vet vad ni vill gå men vill ha kul, eller om ni vill gå någon media inriktning, sök till guc, jag kan garantera er att ni inte kommer att ångra er:)

Hello

Nyss hemkomme från stan där jag och Amanda har kollat runt lite sen har vi solat. Varför  blir man alltid så trött efter att man har solat? Jag känner mig helt slut! Jag skulle  kunna somna på plats här vid datan.

Ikväll vill tjejerna att vi ska gå på disco bowling och dricka och bowla, skulle vara skit kul men Soni tycker att vi tillbringar för lite tid tillsammans så han tycker att vi ska vara med varandra ida, om inte hans ak ut med sin bror och farbror vill säga:P Så man får nästan hoppas att hans ak ut så jag kan vara med tjejerna:P Haha vad taskig jag är:P Klart att jag vill vara med honom men han vill alltid göra det just när det händer något kul :P


Nej nu kanske man ska ta och lägga sig och sova, är väldigt trött:P

God morgon

God morgon idag är det lördag,skönt att få sova, trodde jag, älsklingen vände o vred på sig och tog upp all plats så jag kunde inte sova, när vi äntligen lagt oss skönt igen så ringer mobilen , hann inte svara, men när jagt såg vem det var som ringde mig klockan 9 på morgonen så ringde jag upp, hon ringer mig aldrig så tidigt. Hennes idiot till pojkvän har varit otrogen så nu ska vi dra o trasha hans rum med ett basebolls trä, hon började lite igår och lyckades slå sönder hans fönster :P Tråkigt att han var otrogen men bra för mig för nu flyttar hon hem till Uppsala igen säger hon, hon går i skola i Sala just nu men sen skulle hon flytta 3 timmar bort med sin popjkvän när dom hade gått ut men nu är det slut så min älskling komemr tillbaka till mig :D

Snart ska jag nog ner på stan med Sonis syrra Amanda och sola, skulle kanske träffa henen också om hon kunde åka in till Uppsala,går bara ett tåg in till Uppsala pålördagar från Sala och det går halv 7 men en tjej på hennes skola skulle hit så hon kanske kunde åka med henne, men henens mobil dog när vi snackade och den verkar inte vara igång än så vi får väl se hur det blir med  den saken , den är inte igågn än så jag vet inte om hon kommer:P Snart ska jag gåoch duscha, älsklingen har ockuperat duschen, han vägrade duscha med mig av någon anledning:S Så jag frå väl vänta tills han är klar.

Tjingeling:)

Klänningsproblem

Det gick inte så bra för mig att beställa min studentklänning, jag har inget kredit kort kopplat till mitt kort och det skulle man ju tydligen ha så "my card was declined" tur att man har sin kära familj som har sådana kort, så jag ska ta det på min kära  styvfars kort, sen får mormor betala honom:) Nice nice så det blir nog en klänning after all. Sen ska väl Anna till sthlm och köpa sin, Malin funderar också på att beställa hem en studentklänning, hon hade spanat in någon, men i sann solidarisk anda följer vi självklart med Anna till sthlm, då kan jag passa på att köpa mig ett par skor till studenten, harredan köpt ett par som jag tänkte ha men nu känner jag att jag skulle vilja ha något mer pumps aktigt med lite högre klackän på dom som jag köpte sen blir det väl att man kollar runt efter lite snygga smycken, det finns ju lite mer affärer i sthlm än i Uppsala:;P För att vara Sveriges fjärde största stad måste jag säga att vi har ett väldigt litet centrum med inte så många affärer, men det kommer, vi har ju fått lite nya dom senaste 2 åren och vad jag har förstått så är det fler påväg:) Nu ska dom ju bygga ut gränby centrum(en galleria,  typ den största vi har) så den blir gigantisk och få fler affärer där, hoppas det innebär nya affärer som  t.ex topshop och inte bara en massa som vi har i stan, skulle verkligen behöva fler affärer, mindre städer än uppsala har liksom topshop och en massa roliga saker! Skulle också vara kul med småbutiker, ni vet lite fler som inte är stora kedjor som finns i varenda jävla stad, tycker dom kan vara mycket roligare än h&m gina och liknande.

Jag måste bara

Jag måste bara tycka till om BlondinBella, jag har mycket emot mycket av dom korkade saker hon säger, hon kanske inte menar det så, det kanske kommer ut fel men samtidigt  känns det som att hon är för smart för att göra det misstaget. Jag brukar normalt inte sitta i min blogg och skriva en massa saker om folk jag inte känner(inte om dom jag känner heller för den delen) men jag k'änner bara att det börjar gå till överdrift.
Hennes pappa vill ju att hennes skola ska betala för att Bella skriver om skolan i bloggen och på så sätt gör skolan "attraktiv" för framtida elever. Men varför i hela friden ska dom betala henne för det? De har väl aldrig bett henne nämna skolan i bloggen och göra reklam för den ? Det är helt Bellas eget val om hon vill skriva om skolan eller inte, då kan de ju inet begära att skolan ska betala för den här "reklamen"? Tror ni att jag skulle få pengar om jag började sätta upp affischer på t.ex egenkomponerade adidas reklamer(ja, jag kan göra affischer jag går ju faktiskt tryck teknik:P)? Om jag skulle traska in på deras kontor och säga "Hej! Jag har satt upp affischer med adidas reklam över hela uppsala, dags att betala mig för den reklamen" Tror ni då att jag skulle få pengarna? Njaee, troligtvis skulle jag åka ut med huvudet före och dom skulle ta tillbaka mina egenköpta adidasskor. Fast det verkar ju som att det här är Bellas pappas påhitt och inte hennes eget, men hur hon ställer sig till frågan framgår inte riktigt av något hon skriver på bloggen , hon har själv bara kommenterat att hennes pappa vill att skolan ska betala.

Ja, alla sätt att tjäna pengar är bra sätt, eller  ?

Hemkommen

Nu är jag precis hemkommen från stan, gick runt lite med mamma, och "lurade" på henne ett par byxor haha :P Hon måste väl ah något att skylla på när hon berättar för sin karl att hon har köpt mer kläder, hon är som jag älskar att shoppa. Själv köpte jag en tröja från Gina, den sitter tight över  rumpan och sen är den oversize, har en sån i orange men när jag köpte den så fanns den bara i orange och vitt men nu har det ju kommit in i en massa snygga färger så jag köpte en blå, inte mörk men ändå inte jätteljus:P Blir skit snyggt sen när man är riktigt brun, jag är iof brun nu efter all min solning så det är nog riktigt snyggt nu också, tycker verkligen om dom där tröjorna för det är riktigt snygg både till ett par stuprörsjeans, då helst svarta eller vita(men kan självklart vara snyggt till olika blåa jeans också) som till ett par leggings sen när solen börjar titta fram:) Det finns ju inget skönare än att bara glida omkring i ett par leggings med en oversize tröja, känns som att man inte behäver klä på sig såmycket olika saker då:P + att det är otroligt bekvämt samtidigt som det är sjukt snyggt :)

Älsklingen har hittat mina skor också:D Dom har vart borta ett tag nu, så nu har jag äntligen mina lågklackade svarta stövlar igen och min snygga bruna från wwedins:D Blir så glad har saknat dom där skorna, dom har väl vart borta en bra bit över en månad nu :P

Tallin om en vecka, det ska bli underbart:)

Bild på lägenheten

Här är en bild på hur lägenheten på Jenny Linds väg ser ut, ganska fin va? Synd bara att man inte får se bilder på hur tapeterna och så ser ut men man får se hur stora rummen ska vara och så, layouten liksom. så nu kan ni också få se hur min lägenhet kan komma och se ut ;) Om dom 5 före mig tackar nej vill säga :P

image95

Jag känner att jag faktiskt är väldigt sugen på den här nu, tyckte om layouten på den:)

Det är synd bara att den ligger just i Gottsunda för jag skulle faktiskt vilja ha en lägenhet som ligger närmare stan egentligen men man tager vad man får, hittade nästan inga lägenheter nära stan, förutom i Kvarngärdet men som sagt det har ju blivit så populärt nu så det är många som vill ha dom och det är väl inge som vill flytta ifrån lägenheterna inne i stan, man kanske borde ta och skaffa sig en bostadsrätt men jag känner att jag inte har någon lust att låna pengar för att få en lägenhet, kanske ska gå in och kolla på något företag som har hand om bostadsrätter och kolla vad dom kan ligga på :)

Lägenhet

Nu har jag gjort en massa intresseanmälningar på lägenheter, vet inte om jag kommer få dom, på vissa står jag som 6 av si och så många sökande och på vissa 176-230! Inte så stor chans att få någon av dom lägenheterna alltså :P De flesta lägenheterna ligger i Gottsunda, många i Uppsala skulle inte vilja bo där för dom anser det som ett "ghetto"(finns inga ghetton i Sverige men whatever:P) och dom tycker att det är långt ifrån stan, jag kan hålla med om mycket av det men det är fint i G-sunda, lägenheterna är ganska fräscha, ser väl ut som de flesta lägenheter, men det som är det bästa är att de är låga i hyra!  Får en trea i g-sunda för 4613:- men en 2:a i sävja för 4774:-, en killkompis som bor i g-sunda nu har en trea för ca 4000 och den är jävligt fräsch den lägenheten. Soni skulle aldrig vilja bo i g-sunda men det skiter jag fulla fan i just nu:P Det är där det är lättast att få lägenhet just nu men det förstår ju inte han!

Jag har gjort 7 intresse anmälningar nu på olika lägenheter och 4 av dem är i g-sunda, 1 i sävja och 2 i kvarngärdet. Det är ganska sjukt hur kvarngärdet har fått högre status på kort tid. Tidigare ansågs det också som slum eftersom det har anknytning till Gränby men nu har det fått riktig status och på dom lägenheterna jag sökte på nu är det mer än 360 perspner som har sökt till! Medans dom i g-sunda ligger mellan 22-99, det beror helt på gatorna i g-sunda hur många som söker, på ett sätt vill man bo så långt bort från centrum och Bandstolen som möjligt för det är där det är lugnast :P Vi får väl se om jag får någon lägnhet men det tror jag nog inte, om inte 5 andra personer tackar nej så får jag en lägenhet på Jenny Linds väg för 4611 kr den är på 67kvm och får flytta in den 1 juli:)  Skulle vara underbart med en egen lägenhet i sommar :)

:)

Aaah nu har jag varit ute på en uppiggande liten promenad på lunchen med Maggan och Kerstin, trevligt trevligt, bet lite i kinderna när det blåste men det var ändå skönt att komma ut annars sitter man ju bara inne i huset obh blir trött istället, det finns ju inte särskilt mycket kul att göra här uppe i Boländerna, för er som inte vet är Boländerna ett område i Uppsala där det bara finns kontor och fabriker, så det finns inte särskilt mycket kul att titta på, grått överallt, inna låg växeln mitt inne i centrum då gick man ju runt i affärer varje dag, slösade väldigt mycket pengar då så det är väl bättre nu när jag inte kan slösa pengar på lunchen :P

Ska in på Uppsalahems hemsida och leta lite lägenhet, nu när jag går i skolan har jag ju inte riktigt råd men jag tar ju studenten den 2 juni sen ska jag ju jobba här i växeln ganska mycket så då har jag minsann råd med lägenhet, hyran är inget problem nu men sen ska man ju betala räkningar och mat och så vill man ju kunna leva lite också :P

Jaha

Känner att jag har så lite att skriva om nu när jag sitter i växeln :P Inget spännande händer direkt här. Skulle ju kolla på reprisen igår av uppdrag granskning, men det gick ju åt helvete, klockan 10 sved det i ögonen av trötthet, försökte hålla mig vaken, men förgäves, somnade väl vid halv 11 någon gång, Soni väckte mig när programmet började, lyckades väl hålla ögonen öppna i ca 3 min sen somnade jag igen, så nu får jag ta och kolla på programmet på nätet istället :) Konstigt ändå att jag är så trött när jag sov längre än vad jag brukar, annars brukar jag inte somna förrän vid tolv någon gång, men det är väl veckans trötthet som har tagit  ut sin rätt nu. Undrar vad som händer i helgen egentligen , har inte pratat med någon så ingenting är planerat :P Måste hita på någonting känner jag, speciellt om Soni ska ut i helgen, vägrar sitta helt själv hos honom medans han är ute och har kul, fan heller :P

Blödande skavsår

Gjorde en Blondinbella igår och köpte nya skor för att dom jag hade fick jag ont i fötterna av, men jag skulle nog ha hållt mig till stövlarna..

Som sagt fick skit ont i föttena av stövlarna jg hade på mig igår, sen ville mamma gå på stan, fötterna skulle ha dött så då fick jag en snilleblixt! Jag kunde ju gå in på skopunkten och köpa ett par "flats" som jag hade tittat på tidigare så skulle mina fötter kanske överleva dan, ett misstag från min sida.

I början gick det bra och allt var frid och fröjd, men ju längre jag gick desto ondare fick jag i hälarna, great skavsår tänkte jag, men jag klarar mig nog. Fick ondare och ondare men jag stog ut, sen träffade jag Soni, hans bror och farbror på stan sen åkte vi hem, då var allt bra igen, det gjorde ju inte ont längre, sen när vi ska gå och lägga oss skriker Soni till "Vad faaan har du gjort på hälarna!?!?"  Förvirrat tittar jag på hälarna, jag var så trött så att jag helt hade glömt bort dagens smärtor, och ser torkat blod över båda mina hälar, inte bara lite utan det ser ut som att hälarna har blivit slaktade det var blod överallt, hela hälarna var blodiga, under foten och på ena upp på benet, nice!

Nu kan jag knappt gå i mina adidas skor utan jag går som Frankenstein för att det gör så jävla ont, jag får ta och köpa "extrahud" eller vad Sussie snackade om på apoteket, då blir jag verkligen Frankenstein med hud som inte är min egen och grejer:P

image94

Blubberiblubb?

Nu har jag hakat på min egna nya trend att skriav oförståeliga rubriker:P Kanske inte så kul men jag kommer ju för fan inte alltid på en bra rubrik! Idag har vart en tråkig dag, hoppas att morgondagen blir bättre. Är trött och hungrig, vill gå på stan med mamma men orkar inte vänta på henne, värken bakom stortån börjar märkas mer och mer, varför gör det ont just där? Skumt det där..

Dida

Snart är dagen slut här igen, eller snart och snart det är väl en 45 min kvar, har inte hört någonting från Anna och Malin så jag vet inte om dom har kommit hem från sthlm än eller vart dom kan vara någonstans så jag har ingen aning om jag ska träffa dom eller inte :P Blir nog ingen stan, är ovan att gå i högklackat så nu börjar det göra ont, skulle kunna gå i dom ett tag till för det gör inte helvetes ont men så där jätteskönt är det väl inte :P Fast mamma ville ju gå med mig så jag vet inte, jag är nere på stan halv 5 och hon halv 6, vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden, vi får vällan se hur det blir:) Har lust att shoppa kläder, men ska inte slösa pengar och förresten när jag ser mig själv i spegeln blir jag egentligen inte direkt jättesugen på att köpa nya kläder :S Måste börja träna igen, och nu ska jag banne mig inte bli sjuk så att det blir fler uppehåll!

Varför måste man egentligen skriva en rubrik, ibland så har man ingen passande rubrik, eller jag har nästan aldrig en passande rubrik, kanske beror på dålig fantai, jag kanske ska börja ha helt olika rubriker som inte har med någonting att göra hädanefter? :P

Ring ring

Tillbaka från rasten , otroligt skönt med en liten paus, nu har krafterna återvänt lite, men dom försvinner väl snart igen om det börjar ringa mycket igen, fast just nu är det ganska lugnt. Är så kissnödig så jag hller på och dör men nu är vi inte så många i växeln för dom andra ska ju ha lite rast också så jag får vänta med att kissa:P

And we´re back in the game, nu börjar det ringa igen, gud hur ska jag orka det här ?

image93

Jag får väl vara glad att vi är lite mordernare än så här och har datorer :P

God!

Gud jag är helt slut! Vart kommer alla samtal ifrån? Det bararinger och ringer och ronger, det tar ju aldrig slut! :| Tack gode gud för fikat om 7 min, har aldrig längtat så mycket till fika någon gång i hela mitt liv!

Ska träffa Anna och Malin idag men vette fan om det blir så om dom är i sthlm nu, jag orkar inte vänta på dom i evigheternas evighet på stan så vi får väl se hur det blir med det, börjar få lite ont i fötterna av mina ny stövlar, är så ovan att gå i högklackat nu för tiden :P Eller inte ont i fötterna men jag har ont precis i slute(eller början?) av den högra stortån :P Ja där man böjer tån från foten alltså:P Hahha :)

Mamma ville också gå på stan med mig men hon slutar en timme efter mig så jag vet inte om jag riktigt orkar vänta på henne på stan så länge faktiskt, så vi får vällan se hur det blir med den saken, undrar vart mamma tog vägen förresten, måste prata med henne om att ladda på mitt busskort, är inne på sista resan annars kommer jag inte till jobbet imorgon :P

Förresten har ni märkt att solen lyser?:D Jag sitter precis vid fönstret nu och har solen på mig, helt varmt och skönt, helt underbart :)

image92

Våren är på väg, fast dom anske bara lurar mig igen, nästa vecka är det säkert snö igen:(

WTF??

Vad fan är det här nu då ? Skickar mms för att mobilblogga men varken texten eller bilden kommer upp utan det är ett tomt inlägg där det står mms bara, nu är dte npgot konstigt, det har aldrig blivit så förut och jag gör exakt likadant, nej nu vet jag inte vad det är som händer här alltså men men skit samma orkar inte riktigt bry mig just nu, fast det gör jag ju ändå :P Förstår bara inte varför. GAAH! :P

Uppdrag granskning på svt 1 handlade igår om ett korttidsboende för funktionshindrade i Uppsalakommun och om metoderna som de använde för bestraffning, samma metod som polisen använde förr i tiden när de tog fast folk, lägger ner dom på marken, drar upp armarna bakom ryggen och trycker knät mot ryggen. Det ha de slutat med nu när det har visats sig att folk kan dö av det för att inälvorna trycks upp mot bröstet och man kan dö av kvävning. Händelsen som uppdrag granskning tog upp hände för några år sen, en kille dog av detta antagligen men man hade aldrig tillräckligt mycket bevis för att kunna fastställa hans död med något brottsligt samband. En tjej med downs syndrom som har bott på korttidshemmet i fråga var den som det mesta av programmet handlade om bortsett från kille som dog. När journalisten frågade Verksamhetsområdes chefen över stöd till funktionshindrade Birgitta Fahlgren-Sylvén om hon inte skulle känna sig kränkt i en sån situation så har kvinna mage att klämma ur sig att jo hon skulle känna sig kränkt men det är för att hon har en fullt fungernade hjärna! Hur kan kvinnan sitta i TV som högsta chef över detta område och kläcka ur sig en sån idiotisk sak? Ska man verkligen ha kvar en chef som så tydligt visar att hon ser funktionshindrade som mindre värda? Som att de inte har samma känsloliv som oss, utan dom kan man göra som man vill med utan de blir kränkta för att de inte har "en normalt fungerande hjärna"? Hur kan en kvinna med sånna åsikter få jobba kvar som chef? Jag blir så arg och mina mamma som tidigare jobbade inom vården både med äldre och med funktionshindrade säger att efter det här skämms hon över att säga att hon någonsin har jobbat inom vården.

Alla trodde att vi skulle bli helt nerringda idag från folk som skulle tycka till om det här och som hade frågor och att vi skulle få många samtal från media osv så vi har förberett oss hela veckan med speciella nr som dom har satt upp just för det här tillfället och fått tydliga instruktioner om vart vi ska koppla folk, men vi har knappt fått några samtal, några få stycken tror jag bar, jag har då inte fått ett enda.

Om någon skulle vilja veta mer om avsnittet från uppdrag granskning så är det repris ikväll 23.25 på 1:an

MMS

MMS

Phu

Har varit värsta rusningen här i växeln, har haft 15 i kö konstant och det har inte blivit bättre, nu har det äntligen lugnat ner sig här igen. Skönt med tidig lunch idag, jag äter aldrig frukost så jag blir svinigt hungrig till lunchen, då är dte jobbigt med sen lunch, men nu är den tidig:) Men det som är skönt med sen lunch är att då blir inte eftermiddagen så lång :)

Morrn Morrn

Är det bara jag som inte fattar något av den här blogg flytten nu? Ja alltså jag förstår ju, men skulle dom inte göra det natten till idag? Jag har då inte fått något meddelande om att jag ska bekräfta min flytt, så alla kanske har flytta förutom jag :P Jag kan ju sitta kvar här med dom gamla sega servrarna och svära högljutt över att det inte funkar :P Haha!

Inlägget kom in igår iaf som jag förskte lägga upp i ca 10 min innan jag gav upp för att springa till bussen, men det kom tydligen upp ändå, min mobilblogg gick tydligen inte heller, comviq var också helt konstigt igår, igår morse kunde jag inte skicka överhuvudtaget, så jag ringde till kundtjänsten och frågade varför det var så, det var ju inget fel på mina wap inställningar eftersom jag har kunnat skicka tidigare, men inget fel på min mobil eller mitt kort, men dom hade haft problem i sthlm så vem vet det kanske hade spritt sig som en epedimi till Uppsala.  Sen helt plötsligt på eftermiddagen gick det att skicka men uppenbarligen kom varken bilden eller texten med utan det står bara mms , nice brorsan nice ;P

Igår var jag på stan med Mallan, skulle inte köpa någonting kom jag fram till men kom ändå hem med ett par svarta stuprörsjeans från New Yorker för 100 kr, sen gick vi vidare och tittade på skor, då hejsan hoppsan! Hittade jag ett par svarta ankelstövlar för bara en hundring, så dom  fick följa med mig hem :) Jag är faktiskt ganska bra på att hitta fynd ;)

Och vad fan var det förvärdelös match igår vi gjorde mot Brasilien? Vilken idiot vid sina sinnes fulla bruk byter ut Isaksson i målet till andra halvlek? Han är ju för fan en av dom bästa målvakter vi någonsin har haft och så byts han ut mot den nya Shaaban, och vilken jävla miss han gjorde! Vad ska han ut ända dit bort och göra ? Stanna i mål och låt backarna sköta resten! Nu utnyttjade ju brassarna hans miss till max, hade han inte vart ute och sprungit hade vi kunnat gå ur matchen med oavgjort, nej jag ska göra som jag gjorde under VM och hålla på Brasilien istället, men man är ju ändå lite patriotisk i hjärtat. Vi hade många bar målchanser men det gick bara inte. Men vi körde en bra match, bra anfalls spel faktiskt , dom stog inte bara still utan dom gjorde något iaf. Är ganska stolt över Ljungberg också, han ramlade knappt någonting på hela matchen! Vilken bedrift! Han som annars brukar ramla vart tredje steg han tar, det värmer lite i hjärtat faktiskt :P Och Zlatan var inte med, det var ju lite surt, men overall en bra insats från Sverige sida, förutom Shaaban som var tvungen att ta sig en lite springtur.

image90

MMS

MMS

Nu

Nu krånglar blogg.se igen, men förhoppningsvis blir det väl bättre efter att dom byter bloggplattform. Nu är studentklänningen beställd, blir så glad för det var en sån klänning som jag vill ha :D Det enda jag skulle vilja är tt den skulle vara kritvit istället för elfenbens vit, men man ska väl inte klaga, den är vit iaf :P Och helt underbart fin, tycker iaf jag :) Hittade mycket fina klänningar på Gojane, synd bara att det kostar så mycket att skicka paketet till sverige, frakten gick på 241.230769 kr :P Annars en väldigt prisvärd sida, klänningen gick bara på 430 kr, ett mycket bra pris tycker jag själv :)

Nu är det bara 25 min kvar av jobbdagen, sne blir det att åka ner på stan och träffa Malin och Anna och springa runt och shoppa lite och kanske ta sig ett mål mat :) Egentligen borde jag ju inte shoppa nu när jag precis har beställt klänningen men pengarna har inte dragits än och min kära mormor skulle betala den åt mig :) Känns ganska taskigt egentligen eftersom hon bjuder hela familjen till Finland på kryssning och ska redan punga ut med 5000, men jag känner att jag inte har råd att köpa studentklänning den här månaden med Tallin, sen får jag ändå stå för fickpengar så att säga till Finland som är 3 dagar efter att jag kommer hem från Tallin, måste ju köpa något fint till mormor eftersom hon fyller 70, men hon är världens piggaste 70-åring:) Sen fyller lillasyster 6 och nu har hon börjat få smak för det fina livet och önskningarna blir bara dyrare och dyrare:P Så nu får stackars mormor punga ut med pengar, men hon kan möjligen få tillbaka dom nästa månad då jag egentligen skulle åka med Malin och Anna till sthlm och shoppa klänning där, nu följer jag med och ska försöka hitta ett par snygga skor till eventet istället ;)

Nu är det bara 15 min kvar av jobbet, det blir mycket uppehåll i skrivandet när det ringer så det tar lite tid att skriva:P

Nej nu ska jag fortsätta jobba, skriver möjligtvis ikväll, beror på hur ockuperad datan är ikväll

pusselipuss:P

Bestämd

Jag tror nog nästan att det blir den här klänningen till studenten, tyckte om den som fan :D Så då blir det nog inge sthlm för mig när Malin och Anna ska dit för då har jag ju redan min klänning :)

image88

Storleksguide

Har hittat en bra storleksguide här för amerikanska storlekar och även olika europeiska storlekar som kan vara bra ifall mans ka beställa från t.ex GoJane ;)

Finns även mycket annan information  där om t.ex vikt, värme mätningar, vindstyrka mm om nu det kan vara intressant :)

En till

Hittade en till nu :) Skulle vilja köpa alla och byta under hela dagen, men så kan man ju inte hålla på, så jag är i desperat behov av hjälp, får alltid beslutsångest :P

image87

Studentklänning

Har hittat 3 skit snygga klänningar på GoJane som jag lätt skulle kunna tänka mig att ha på studenten, dom har otroligt många underbara "finklänningar" vill ha allihop, men många av dom var långa vilket jag inte vill ha till studenten men det fanns många knä långa som jag vill att min studentklännig ska vara och lite kortare också. Fanns så otroligt många som jag ville ha men de fanns inte i vitt som man brukligen ska ha på studenten, men dom här 2 hittade jag som jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha, jag vill ha en ganska enkelklänning inte för mycket rysch och pysch och hitan och ditan :P Så dom här är perfekta:)

image84

image85
image86

Nån som vill tycka till på vilken som är snyggast? :)

Va?

Nu har min mobil fått något fnatt igen för nu vill den inte skicka bildmeddelanden, skulle mobilblogga imorse på väg till jobbet men den ville inte skicka något meddelande hur mycket jag än försökte, så då trodde jag att jag hade fel nr eller liknande så då försökte jag skicka iväg ett till Nisan, men det gick fan inte heller! Och det kan inte vara mina wap inställningar för jag kan ju ta emot bildmeddelande, det märker man på min kära morfar som skickar bildmeddelanden varannan dag vilket han tycker är jättekul :P Nej jag måste ringa till kundservice sen på rasten, jag har ju kunnat skicka förut hur kan det bara sluta försvinna? Och pengar har jag så det är inte problemet för jag laddade på mobilen igår, så vad fan är fel? Nej jag får ta och ringa till kundtjänsten så fort jag har rast kvart över 9.

En till tävling

Nu är det tävling hos Kandi där man kan vinna en grymt snygg adidas väska.



Nu har jag blivit en sån där tävlingsmänniska igen, men vad ska jag säga? Jag och Adidas hör ihop:)


image82

Kväll

Nu är det  kväller, har fått sjukt ont i mina bihålor(sitter i huvudet ovanför ögonbrynen och under ögonen runt näsan osv) så nu är det inte så kul, hade mycket problem med det när jag var liten , grinade mig igenom många dagar när det var som värst, men sen blev det bättre men ibland kommer det tillbaka och det gör sjukt ont, det känns nästan som att någon har slagit mig i ansiktet :S


Åååh jag saknar att rida, jag har hållt på med hästar i hela mitt liv, men sen när jag var 14 så dog min foderhäst i magsäcks cancer, efter det kändes det inte särskilt  kul längre, + att det var mycket annat som drog när man var 14, och istället för att lära mig saker på ridlektionerna så fick jag hjälpa till att rida in hästar och det var väl inte riktigt meningen när jag betalar för att lära mig så får jag lära hästarna istället så jag slutade, har nog aldrig ångrat något så mycket i hela mitt liv, det finns i mitt blod och kommer alltid finnas där, men förhoppningsvis ska jag och Anna ta oss i kragen och hyra hästar några timmar lite senare i vår och bara rida och njuta :)

Nu ska jag ta och glo lite på tv och hoppas att smärtan i mina bihålor släpper så att jag förhoppningsvis kan sova sen, imorgon blir det jobbet igen,suck men vill man tjäna pengar så måste man jobba.

image80

Väldigt lik min älskade Barrusska, dock inte hon.

image81

Finns det några vackrare djur?

Tävling

Malin har en tävling där man kan vinna sjukt snygga örhängen från coco, har velat ha såna länge så man får se hur det går :)

image79

Slut

Nu närmar vi oss slutet på dagen, bara 3 min kvar :)

Fick lite panik alldeles nyss då Malin sa att vi har en inlämningsuppgift på svenskan som jag inte hade en aning om eftersom jag har varit sjuk, och den fick dom för 2 veckor sen! Det är fan inte bra att vara sjuk alltså, måste få tag på min svenska lärare så att jag kan få uppgiften av henne, men hon jobar så dumma tider, hon har bara oss och en klass till sne jobbar inte hon så mycket mer än det och nästa vecka har vi projekt vecka så då blir det ingen svenska så jag vet inte ens om hon jobbar då! Får väldigt mycket panik, men nu har jag slängt iväg ett mail till henne iaf så jag hoppas att det löser sig!

Nu slutade jag för en minut sen , ska bli så skönt att bara åka hem till Soni och ta det lugnt :) Imorgon blir det röja stan med Anna och Malin, borde inte shoppa, but I love it :D

Klänningar

Nu har jag klickat runt lite och hittat lite fina klänningar(som vanligt:P) Klänningar har blivit min stora last, började använda klänningar mycket i höstas och innan dess har jag inte använt klänningar sedan jag var 11 så jag tror att jag överkonsumerar för att ta igen alla klänningslösa år :P

Dessa godisbitar hittade jag på EliteLadies vissa av deras kläder kan vara väldigt överdrivna, men vissa är riktigt snygga :)

image73
image74
image75
image76
image77
image78

Den rosa har jag helt enkelt förälskat mig i, men självklart är den slut i lager :( Får hoppas att dom får in den igen snart :) Skulle vara skitsnygg med en fräsch solbränna i sommar :D

Eftermiddag

Jag och min älskade Malin missuppfattade varandra totalt :) But no hard feelings anymore :)

Idag är ingen lugn dag på jobbet, det ringer som satan här, får inte en lugn stund, känner hur huvudvärken börjar komma krypande här, men nu är det iaf fika om ca 5 min det ska bli skönt :) Inte särskilt lång är den, en kvart ca men det ska bli skönt med en liten kaffe och en rökpaus :)

barabapbapba I´m loving it

Skor, skor, jag älskar skor!! Dessa godbitar hittade jag på Asos och är heltt undrbara:)

image65
image66
image67
image68
image69
image70
image71

Undrbart, underbart, underbart :) Vill ha!! :D Köpte iof precis 2 par nya pumps som jag int har använt än pga att snön kom precis därefter :( Soni tycker att jag inte får köpa fler skor nu för att jag har så många, men vaddå 23 par är väl inte många? Tänk på kändisarna dom har ju flera 100 par och det är ingen som klagar på dom!? Näää lite fler skor får jag nog plats med i garderoben ;)

Morrn Morrn!

Gomorron gomorron , nu är jag upp med tuppen här igen på jobbet, med ett E som inte funkar riktigt som jag vill men det är väl något man får leva med :P

Är lite irriterad just nu för att någon säger att hon kämpar och stressar ihjäl sig med något som ingen har bett hnne stressa ihjäl sig med, hon var inte ens med från början men det var hon som ville vara med och tog på sig ansvaret, tycker hon att det blir för jobbigt kan hon bara be om hjälp, vi finns där för att hjälpa henne men hon ber aldrig om hjälp, jag skulle hjälpa henne på sekunden för dt är mitt ansvar också, jag vill också göra saker men hon har ju tagit på sig allt och säger knappt vad det är som händer, så hon ska inte klaga för mycket på något som är självvalt och när hon inte ber om hjälp när hon vet att hon kan få den på sekunden, jag fixar allt annat som vi ska göra, det är jag som måste skrika på klassen för att dom inte gör det dom ska i tid, jag älskar dig, men snälla sluta få det att låta som att det är så synd om dig och ingen vill hjälpa dig för du vet att hjälpen alltid finns här bara du säger vad du vill ha hjälp med, du berättar knappt vad det är som händer överhuvudtaget. Älskar dig äldigt myckt och det vet du men blir bara irriterad älskling.

Idag blir det en ganska händelselös dag skulle jag tro, jobbar till 16.00 sen bär det nog av till Soni, börjar känna en överväldigande lust att shoppa idag, men det är nog ingen bra idé eftersom det är mycket pengar som ska pungas ut denna månad, vi ska åka till Tallin den 6 april då ska man väl köpa lite saker med sig hem och även lite saker på båten ;) Sen den 11 ska jag åka till Finland på en 36 timmars med famlijen, min kära mormor fyller 70 så det blir firand på båten, hon bjuder mn jag måste ändå betala lite dricka och om jag ska köpa något själv, så det blir myckt peningar. Sen skulle vi åka till sthlm på onsdag och köpa student klänning för Malin är ju så stressad av sig mn jag och Anna kom fram till att vi inte har råd med det den här månaden så vi åker och köper det nästa månad när man har mer pengar och tid att vrklign gå runt och titta, men vill ju inte ta första bästa klänning för att man inte har tid, för om vi skulle åka på onsdag så måst vi ta ett tåg som går efter halv 5 eftersom jag jobbar till 4 och då har man inte så mycket tid att gå runt och verkligen titta så jag och Anna kör det på en lördag istället :)

Nej nu måste jag skriva ett informations mail till mina kära kollegor, ska skriva lite senare :) Ciao ;P

:)

Måste verkligen bli bättre på att blogg under helgerna, det här går inte för sig längre. Glitterpartyt i fredags blev inte världens bästa, i början hade vi skit kul och var glittrande till max, sen kom en förbannande huvudvärk smygande som inte vill försvinna hur många värktabletter jag än tog, berodde förmodligen på uttorkning, drack ett glas vatten på hela dagen vilket absolut inte är bra. Sen så var tjejerna som var där förutom mitt egna kära gäng lite för mycket för mig, skit snälla och urgulliga absolut men alldeles för tjejiga, jag har alltid vart lite mer lagd åt det killiga hållet och kan spendera en hel dag med tv-spel och vara helt satisfied, och dom var liiite för tjejiga för mig, en hel kväll med läppglans och smink blev alldeles för mycket efter ett tag:P

Hade väldigt gärna ha velatgå på klassfesten som var samma dag vilket var synd eftersom jag verkligen ville gå men eftersom det var Sannes 18-års fest så kände jag att den fick gå i första hand.

Missade bussen inne i stan sen också jag sprang till helvetes bussen och jag är vid mitten dörrarna när busshelvetet åker därifrån! Så det blev iskalla 45 min medans jag väntade på nästa buss.


Igår var det påskafton men även min kära mammas 20+ års dag :P Fick veta en massa glada nyheter som jag inte får berätta för någon för dom ska släppa bomben på den speciella dagen så dom fick mig att lova att inte berätta något för någon vilket blir jobbigt eftersom jag håller på att spricka av iver att få berätta för någon, but my lips are sealed and I threw away the key. Får väl håll det för mig själv i 3 månader :P me det finns en aspekt av det hela som jag verkligen känenr att jag måste få diskutera med någon, som egentligen inte har med den andra nyheten att göra fats samtidigt har dne det men ändå inte, komplicerat? :P Men jag känner att jag måste prata med någon om det för det har att göra med ett beslut som jag måste ta men eftersom det är så närat knutet till nyheten så vet jag inte om jag får ta upp det här heller med någon för då måste jag nästan förklara hela situationen, men jag skulle verkligen behöva hjälp med det här beslutet, vad ska jag göra ?


Slut

Snart är jobb dagen slut, då ska jag ner på stan och möta denise och ge henne pengar, sen ska det egentligen bära av till skolan, men känner att jag inte har någon lust, har mycket större lust att springa runt på stan och leta glittriga och glammiga grejer till Sannes 18-års fest imorgon med tema glitter, vi ska glittra mest av alla! :D Så jag har absolut ingen lust att åka till skolan, men egentligen borde jag det eftersom jag var sjuk hela förra veckan och missade så mycket men har ingen ork, känns som att vi inte ska göra så mycket idag, vi har först arbetsmiljö och säkerhet med Ernie och vi ska bara kolla på film antagligen som vi alltid gör, sen shar vi projekt arbete och vi gör ju ändå ingenting där, sitter mest så jag kanske ska skita i hela dagen och leta glitter och glamour istället ;)

image64

Kanske ska glittra lika mycket som Heide Klum :)

Stjärnor

Igår var vi på obseravatoriet här i Uppsala och tittade på månen, saturnus, mars och en döende stjärna :) Riktigt roligt men allting såg tecknat ut i den där stora kikaren som det inte heter men jag kommer inte på det rikitiga ordet just nu :P Men jag ser ju saker som ingen annan ser, allt såg ut att  lysa blått runt om , men det såg ingen annan så jag är väl skum då :P Som förut var jag 100% säker på att månen lös orange, inte bara lite utan det var som ett stort oranget klot, men ingen annan såg det, och det var inte något jag bara såg för att jag var trött, utan jag blinkade, gnuggade mig i ögonen och ändå såg jag det där jävla orangea ljuset, jag kanske har en gåva och ser saker som ingen annan ser, jag ser sanningen :P

Elin här på jobbet berättade precis en sjuk sak, en tjej som hade varit med i programmet rent hus eller vad det heter på 4:an hade fått sparken efter att hon hade medverkat för att hennes chef tyckte att hon var ohygienisk, men vad är det om egentligen? Om det inte påverkar hennes jobb vad har han då för skäl att ge henne sparken? Om hon inte är snuskig och stökig på jobbet, vad spelar det då för jävla roll om hon lever snuskigt hemma!? Ingen jävla roll ska det betyda, det är vad hon presterar på jobbet som ska ha betydelse för om hon ska ha jobbet eller inte , inte hur hon lever hemma, och därmed basta!

Gomorron gomorron

Nu sitter jag på jobbet, är väldigt trött efter mammas vädjan att jag skulle se "presentabel" ut, det är väl för att vi harflyttat nu och har en massa nya människor i huset så hon vill väl inte skämmas för mig och mina mjukisbyxor :P Så jag gick upp 20 över 6 och sminkade mig och satte på mig "presentabla" kläder, förhoppningsvis :P

Jaja så nu är jag skit trött iaf , känns som att jag ska somna när som helst, men det är bara jobba på, man måste ju tjäna pengar ;)

image63

Orka!

Mamma ringde nyss och bekräftade att jag ska jobba imorgon, börjar kvart i 8 phu, jobbet har flyttat också så att istället för att ligga mitt inne i stan måste jag nu åka ut till boländerna vilket resulterar i att jag måste ta bussen från Soni 10 över 7! Jag går inte ens upp så tidigt i vanliga fall, och vet ni vad mamma har mage att säga? Att jag måste se presentabel ut! I vanliga fall när jag jobbar glider jag omkring i mjukisbyxor och en tröja, börjar ju så satans tidigt å jag orkar inte gå upp och sminka mig, men nu när jag börjar ännu tidigare än vanligt då ska jag minsann upp och sminka mig och klämma i mig i ett par jeans, åh herregud säger jag bara, vem orkar? Jag förstår inte hur kvinnor orkar gå upp flera timmar tidigare och sminka sig och göra sig vackra, respekt. Jag var iof också så en gång i tiden, gå till skolan utan smink, oh hell no! Och då var jag mycket mer noggrann och all skulle se perfekt ut så det tog ju en evighet att bli klar på morgonen, nu är jag lite mer laid back på den fronten, jag har insett att man kan gå till skolan utan smink, så när jag börjar tidigt sisådär halv 9 då vaknar jag vid 8, går upp, tvättar ansiktet och borstar tänderna, slänger på mig någonting, vanligtvis mjukisbyxor, kanske sätter upp håret i en knut sen traskar jag iväg till skolan. Börjar jag senare så brukar det bli lite smink och lite snyggare kläder :P  Men nu säger mamma att jag ska sminka mig och klä på mig finare kläder:S Jaja det är väl bara att gå upp, gud jag kommer försova mig, inte bra.

Cooling

Jag var fett  cool när jag var liten;) Det är en av fördelarna med att ha en ung mamma, man blir så jävla cool :P 

image62

Mhm

Jävla photoshop, tar ju en hel jävla evighet att göra någonting för att skolan vägrar köpa nya datorer till tryck, för vi behöver ju inte dom neheeej då, det är absolut inte vi som trycker allting åt er och gör orginalen, varför ska vi ha bra datorer  för ? Nej det är ju lilla GK som ska ha bra datorer som knappt gör någonting, vi behöver inga bra datorer, kom inte sen till oss och klaga på att era arbeten tar lång tid, det är inte lätt att göra någonting snabbt när datorerna bara krånglar och tar all världens tid!

Så nu har jag fått ur mig lite ånga nu kan jag bli på bra humör igen :) Eller vänta bara en sak til l- hur jävla svårt ska det vara att hitta nordeas öppettider på internet!? Hittar det ju ingenstans, men skit samma då! Får väl åka ner och hoppas på det bästa. Så nu är det bra igen :) Malin lyssnar på trance bredvid mig just nu, jag blir lite psykad i huvudet, även fast låten är bra så vill jag sjunga med, nej jag ska nog ta och sätta på lite guns n roses- sweet child o' mine, sjukt jävla bra! :) Det är vad jag är uppvuxen med ;) 

What the hell!?!?

Vad i helvete har hänt med vädret?!? Våren var praktiskt taget här och så börjar det snöa!! Och det ligger kvar!! Vädrets makter är mig övermäktiga att förstå. Jävla globala uppvärmning det är det som fuckar upp alting, vi måste fan sluta förstöra jorden, okej jag vill att det ska vara varmt hela tiden men inte fan vill jag att det ska vara så här skumt väder som ändras hela jävla tiden!! Nej gröna däck is the shit nu alltså! 

Idag blir det en tripp ner till stan, ska köpa en present till min kära mor som fyller år på lördag, sen blir det nog en liten solning tror jag, det kostar att ligga på topp ;) Nu ska jag fortsätta med foldern som jag häll på med igår, har ingen mer fantasi idag så vi får väl se hur det går, har fan fortfarande inget bar namn på mitt lilla reseföretag, har ni några bra tips så please, share them with me!

15.19

En ny dag av ingenting:P Vi ska göra broschyrer på GK och jag har ingen inspiration eller fantasi på vad jag ska göra! Det som är det svåra är att vi ska lära oss hur man gör när man gör massutskick, alltså t.ex reklamblad där det st¨år ditt namn istället för kund t.ex Kära Alexandra, vi på blablabla har nu en tävling om .. Istället för Kära Kund vi .. Men vi ska göra om olika resmål och då blir det så svårt att anpassa för vi måste ha en grundlayout som ska passa till två olika resmål, det är det som gör det så svårt för då måste man hitta en stil som passar för båda resmålen, så jag har inte kommit så långt med andra ord, har inte ens kommit på något namn på mitt företag än, en Pat ska komma på något klatschigt åt mig :) 

Idag händer det og ingenting som vanligt, är det bara jag som tycker att jag har ett ganska tråkigt liv emellanåt? :P 

Måndag

Nej nu har jag varit dålig på att skriva igen, men ja har ju varit så upptagen:P Lördagen blev totalt lyckad, hade skit kul :) Söndagen var jag otroligt trött låg som i ett koli hela dagen, men självklart sen när jag gick och la mig så kunde jag inte somna! Jävla söndagar, så jag låg och tittade på Romeo och Julia, den är så jävla bra! Men jag somnade innan slutet och det var väl lika bra det för jag blir så jävla frustrerad varenda gång där på slutet när Romeos kusin kommer och berättar att Julia är död och då drar han iväg till Verona, men hade han stannat ca 1 min till så hade han fått brevet om att hon inte alls är död utan bara fejkar då hade allt kunnat bli bra men nu så går allt åt helvete och båda dör, jag blir lika arg varenda gång, det är ingen bra film för mig att kolla på alltså :P 

Idag fyller Denise 19 :D Grattis grattis gumman :D

image61




Fredag

Äntligen Fredag, eller det ska jag säga som har varit hemma hela veckan :P Var bara på en lektion idag på naturkunskapen, skit äcklig lektion, vi pratade om könssjukdomar och fick se bilder på hur det kunde se ut, inte särskilt mysigt kan jag säga, extrema närbilder på könssjukdomar, precis vad jag vill se precis efter att jag har ätit :)

 Idag blir det nog bara en lugn kväll hos S, måste spara på krafterna till imorgon då det är fest :)

Sitter och lyssnar på Westlife på youtube, aah nostalgi säger jag bara:) Jag var världens största Westlife fan förr i tiden, och då menar jag största, åkte till sthlm varenda gång dom kom, åkte vid 5 på morgonen föratt sitta utanför globen så att vi skulle komma längst fram på konserten, stog utanför Sheraton och väntade på dem, satt utanför Café Opera, det var underbara tider det :)

image57
image58

image60

Hahah

Haha jag snubblade över lite bilder från nyårsafton som jag bara måste lägga in :P

image53

Blattarna försöker lära svennarna att dansa albansk dans, krogh fick in snitsen efter ett tag :P

image54

Inga bra bilder på mig fanns att rapportera, inga som akn pupliceras här iaf, jag vill ju inte ge er mardrömmar! :P

image56


Jag och Denise gjorde iaf det vi gör bäst :)

Kväll

Nu är jag hemma hos S igen efter att ha varit hemma hos min  mor när jag var sjuk. Här är det som banligt en jävla massa liv :P Han ska som vanligt spela poker, hans nya stora passion som jag hatar, finns det något tråkigre än att köra poker ? Ingenting händer ju i spelet! Man byter kort och  har man tur får man en bättre matchning bland korten i mitten än dom andra annars är det kört, inget "du måste vara jättesmart" spel, nu kommer jag säkert få en massa gliringar över det där och folk säger att man visst måste vara smart och blablabla men varenda gång jag har kört har jag inte fattat ett jota och jag vinner hea tiden ändå så man måste tydligen inte vara särskilt smart alla gånger.

Jag funderar allvarligt på att överge min lilla diet här och ta mig en glassbåt som det finns överflöd av i kylen :) Det tål att tänkas på. Jag gjorde nyss värlens äckligaste pommes i S fritös, dom blev inte ett dugg klara och mjöliga:/ Men allt går ner :)  Imorgon blir det skola igen, känns lite konstigt men det blir bara halv dag då jag inte ska på svenskan men ändå, sen blir det nog bara lugnt, ska ladda upp inför lördagen då måste man vara pigg och fräsch :)

Fy på mig!

Neee! Fy på mig själv! Har knappt skrivit någonting i bloggen usch ! Det blev en Tallin resa iaf Malin och Anna tog tag i alla lösa trådar och fixade det :) Det betyder inte att vissa personer i min klass is off the hook oh no! Det behövs fortfararande mycket smörande för att dom ska komma in  my good grace igen. Nu är jag äntligen frisk och inte en dag förtidigt eftersom det blir en faslig massa festande på lördag då Denise fyller 19, först blir det middag och skoj hemma hos henne sen jävlar blire party på Platina, dansa hela natten lång :D Då kan man ju inte vra sjuk heller! Ska snart åka in till stan och bla köpa en födelsedags present till min kära mor som fyller år nästa lördag sen ska jag träffa Nisan och sola så vi är härligt fräscha tills på lördag :)

Jag tycker inte om Mars månad, alla fyller år samtidigt och det är inte bra för min ekonomi, Sanne fyllde år iförrigrå, Denise på måndag, Natta på fredag och mor min på lördag, det är så i mitt kompisgäng att alla ska fylla i klumpar ungefär, alla fyller år under samma månad, blir mycket partyn då och mycket presenter, då blir stackars alexandra fattig :/  Nej nu ska jag gåå och klä på mig tror jag nog så att jag kommer in till stan någon gång. Tjingeling :)

Grrrr

Ingen Tallin för vår klass, jävla skit klass! Inte alla absolut inte många betalade i tid och det ska dom ha cred för för de fick kort tid på sig men vissa som bara skiter i det när dom vet att det var sista datumet idag och dom har inte betalat och dom är inte ens i skolan dom gör mig så jävla förbannad och inte har dom betalat tillbaka Lasse pengarna dom är skyldiga honom sen förra gången heller, det går inte att göra någonting med vår klass för de kan inte ens ta ansvaret att betala i tid utan räknar med att vi ska fixa det åt dom och jag är så jävla trött på det efter alla turer med studentskivan som jag skrev om tidigare, Är bara så jävla trött på hela grejen..

Natti Natti

Nej nu är det dags att mata cancerkräftan som Malins far så fint  uttrycker det sen ska jag poppa mig en stor skål med popcorn och krypa ner i sängen och kolla på CSI:) Jag är egentligen mer sugen på vanlijglassen och chokladsåsen som vi har men icke! Beach '08 och studenten stundar och de är inte mycket som har hänt så ikväll ska jag var lite nyttigare med mina popcorn iaf :)


Natti Natti :)

Hemska tanke

När man börjar GUC i ettan så tar man en bild, inget skolfoto men typ, en bild så att lärarna kan kolla på dem och se hur man ser ut så dom kommer ihåg en, och dom har Simon den lilla lurifaxen lagt tassarna på och lagt upp på sin bilddagbok, jag kan ju inte annat än säga att alla såg för jävliga ut och vi skrattade gott när vi såg dom, men jag och Malin hade sån jävla tur att vi under våra 3 första veckor på gymnasiet gick Danslinjen på Bolandsgymnasiet så vi tog aldrig dom där bilderna (vi tackade gud för detta) så vi slapp skammen, det var kycka det, att slippa skämmas :)


här kommer min första mobil BLOGG med en otroligt snygg bild på anna%2

Img47F10156.jpg
här kommer min första mobil BLOGG med en otroligt snygg bild på anna och elias från vår lilla klass fest;)

Nehepp

Nehepp det blev ingen ny header för pojkvännen har tydligen inte installerat photoshop här hemma som han sa att han skulle göra, suck och han har skivan med programmen skit också, jaha vad ska jag göra nu då ? Ingenting kul finns att göra och jag orkar inte sitta framför tvn igen. Jaja jag får vällan hitta på något :)

Hello

Fortfarande sjuk, det är inte kul:( Det skulle inte vara så farligt om jag inte kände mig så jävla YR hela tiden! Sitter här och känner det som om jag ska ramla av stolen när som helst :/ Men man får bita ihop för ingen vill läsa en blogg som ingen skriver i :P


Jag är så jääävla snygg jjust nu, sitter i mina underbart sköna gråa mjuiksbyxor i strl xxl, en rosa sammetströja som jag hittade uppe i mitt rum någonstan, otvättat och tovigt hår(jag lovar hela håret är bara en stor tova), ingen är så sexig som jag när jag är sjuk walla! Hahah. Idag har det inte hänt så mycket som ni kanske förstår, tittat lite på tv, inget roligt att rapportera än, maybe it will come. Funderar på att göra en ny header, får allid för mig att göra sånna saker när jag är uttråkad, lovar inte att det kommer någon ny, jag sätter mig antagligen bara och knåpar sen får vi se om den får äran att koma upp eller inte :P Ska bara försöka mig photoshop först, har faktiskt aldrig hållit på med photoshop på pc bara på mac, helt annorlunda kommandon så vi får se hur det här slutar :P

Kanske kastar in ett inlägg senare om det finns något intressant att skriva om :P Ciao

I am Sam

Tittade precis på filmen I am Sam på 4:an, jag grinade mig igenom praktiskt taget hela filmen, den var så himla sorglig och underbar! En riktigt jävla bra film helt enkelt, har ni inte sett den så borde ni verkligen göra det för den är otroligt bra. Den riktigt värmer en i hjärtat.

Fortfarande sjuk, har nog feber fortfarande, men jag har ingen termometer så jag kan inte ta reda på det. Mår lite bättre än igår iaf, har knappt ätit någonting sen i torsdags, jag är hungrig men inte sugen på någonting, kanske går ner lite i vikt, det var ju något positivt iaf :P Nej nu ska jag kura ner mig i sängern igen, är jag uppe i mer än 5 min så fryser jag som fan. Kanske höres senare ciao!:)


Hm..

Inte blev det något bättre med hälsan, är fortfarande sjuk, har varit hemma hela dagen, otroligt tråkigt, jag hatar att vara sjuk och bara ligga och göra ingenting hela dagen :/ Jag fryser och svettas om vartannat, inte roligt och är fortfarande lika yr som igår men samtidigt orkar jag inte bara ligga och långsamt dö i en säng, jag har fan tillbringat min tid i sängen sedan igår kl 4, har knappt orkat gå på toaletten.

Nej jag ska fortsätta tycka synd om mig själv för att jag  mår så dåligt , tjingeling

Dåligt:(

Jag mår sjukt dåligt, fast jag är helt varm så går det köldrysningar ner för hela min kropp och jag känner mig helt snurrig i huvudet. Har ont i ryggen också som jag alltid får när jag har fått ett virus. Nej nu ska jag sluta klaga och skriva om andra saker.

Vi kollade på en film om Modets Globalisering som handlade om hur arbetsförhållandena är för sömmerskor i Sri Lanka, dåligt hade dom men jag blev lite irriterad över svaret som sömmerskan fick på frågan om hon tyckte att vi skulle skämmas över att vi köpte t.ex Nike kläder när hon hade så dålig lön och arbetesförhållanden, hon tyckte att vi borde skämmas, men vad vill hon att vi ska göra ? Många vet inte att deras arbetsförhållanden är så dåliga, och om vi skulle bojkotta Nike hur skulle det då gå med deras lön? Skulle dom få någon lön överhuvudtaget då? Nej det skulle hon inte för då får dom ju inga pengar för det köpta plagget för ingen köper kläderna. Och om jag t.ex skulle betala mer för plagget än vad det egentligen kostade skulle pengarna då gå till sömmerskorna? Skulle inte tro det, och vi säger att företaget höjer priserna på sina kläder, går pengarna då till sömmerskornas löner? Probably not, företag tänker bara på den egna vinsten, det är klart som fan att dom behåller mellan förtjänsten för sig själva! Blir så irriterad, jag kan förstå att hon har det jättedåligt och att hon blir bitter på oss men vi som konsumenter kan inte hjälpa hur hon har det genom att inte köpa kläderna istället. Skulle priserna höjas och man visste att sömmerskorna skulle få mer lön då skulle jag självklart kunna betala mer, och om bojkottning hjälpte också, men det är inte alltid så lätt. Man måste koma på något annat sätt att hjälpa dem i deras värdelösa arbetsförhållanden men att skylla allt på konsumenterna är inte svaret.

Det var bra min åsikt för idag, nu ska jag nog knalla hem och lägga mig i en varm säng, skulle vara otroligt skönt att ta ett varmt bad också men älsklingen har inget badkar hemma :( 

Får hoppas att jag blir friskare snart så att jag skriver mer i bloggen, har varit väldigt dålig på det dom senaste dagarna vet jag.

Dagens tips: Om ni går ut på en balkong i bara strumporna och det är blött på balkongen, tänk då för guds skulle inte att du lika gäna kan stå kvar eftersom du redan är blöt för då blir ni lika sjuka som jag! 

Just a little tip from em to you ;) 

Slutet på dagen

Nu är skoldagen snart slut. Har inte gjort så mycket produktivt idag, hålade och band lite block imorse sen har jag bara spurtat runt och försökt lösa allt med Tallinresan, nu är allt bokat iaf nu ska alla bara fixa intyg att de har reseförsäkring och alla måste ha pass, hoppas Simon hinner fixa det. Idag händer inte så mycket, ska plugga, orkarinte jag är så sjukt trött men jag måste för det är historia läxförhör imorgon :/ Hatar historian:/ 

Underbart

Idag är det underbart väder och solen skiner, finns det något bättre som gör en alldeles glad ? :) 
Nu har alla lagt upp bilderna från i fredags så jag snodde en alldeles speciellt snygg på mig och Malin:P 

image51

Och nej ja var inte så full, jag bara kisade lite ;) 

Låt aldrig 2:or göra jobbet

Snart bär det av till tandläkaren, gud jag orkar inte sitta och åka buss runt runt överallt, men det är väl bara att göra det, lika bra att åka dit innan man fyller 19 och måste börja betala.



Jag och Malin har precis skurit upp 50 nya pappersbuntar till block eftersom 2:orna inte kan göra någonting rätt, hur man lyckas skära exakt alla papper i olika storlekar och helt snea är för mig svårt att förstå men fine det kan vara lite knepigt att lägga en stor pappershög rakt i skärmaskinen, men hur man lyckas håla dom så att alla hål är olika och inte passar ihop åt något håll är för mig en gåta! Vad är det svåra? Stoppa in dom i hålmaskinen några papper i taget, tryck ner handtaget och voilá! Du har hålade papper, dom hade inte ens lyckats göra det snett som det brukar bli utan hålen passade inte ens ihop! Det är fan omöjligt att få det att bli så! Men inte för 2:orna inte, nejeeh då dom lyckas med allt sen måste vi 3:or stressa sönder oss för att reparera deras skada för att hinna leverera grejerna till kunden i tid. 

Så, nu har jag fått ur mig lite aggressioner, nu är det dags att dra iväg till bussen och tandläkaren, hoppas hon inte mördar min mun:S

Ha en bar fortsatt dag :)

Måndag

Måndag igen, trött som fan, kunde inte somna igår som vanligt, gjorde mig iordning på 20 min efter att Malin ringde mig kl 8 och väckte mig. Pissväder är det också, vart tog solen vägen? Den kommer väl tillbaka, vädret är ju så konstigt nu så den kommer väl. 

Tandläkaren idag, vill inte, jag kommer säkert ha Nedas mamma igen och hon dödar min mun! Sist jag var där hade jag så ont att jag inte kunde prata ordentligt på en timme. 

Är så konstig väg till min tandläkare, jag har aldrig åkt buss dit tidigare fast jag har gått där hela mitt liv, tandläkaren ligger mitt emellan 2 busshållplatser så jag vet inte riktigt vilken jag ska ta som är närmast, men jag tror nog att 3:an ä närmast så går man genom vädergatorna och sne är jag där, men dom har byggt om hela liljeforstorg också och flyttat tandläkaren så jag vette fan vart den ligger nu, i något stort hus säger mamma, vi får väl se om jag hittar dit. Sen blir det nog solning med Nisan sen hem och kurera mig från förkylningen :) 

Helgen

Förlåt det har inte blivit mycket skrivande i bloggen nu under helgen, måste verkligen skärpa mig med det där.

Fredagen var dunder, jag är nu officiellt med i ett gäng, vi är Almunges badest, Slemmig torsk i en brödrost kallar vi oss, förkortast kort och gott som torskarna.

Som sagt allt var dunder, men jag tror nog att jag fick i mig liiite för mycket dricka så jag blev nog lite för skrikig ang en idiot som kom tills tället där vi var, och stackars R fick höra hela utläggningen om varför han var dum i huvudet, måste nog be lite personer om ursäkt för mitt jobbiga uppträdande i fredags :P

Igår mådde jag inget vidare överhuvudtaget, förkylningen håller i sig och vill inte släppa, en kompis hade inflyttningsfest igår, jeg åkte dit men var absolut inte på humör så efter någon timme drog jag mig hemåt med en ica pizza och en två liters cola och mumsade :) Idag är inte heller världens roligaste dag, kan knappt andas för att jag är så täppt och det känns som att hela halsen är full med slem, inte så mysiga detaljer men ni får stå ut ;)

Jag sov hemma hos min köra mor inatt, otroligt skönt utan allt liv som finns hemma hos S, har inbte ens bytt om än utan jag hasar runt i mjuiksbyxor och morgonrock, lovely :)  Nej man kankse borde ta och rycka upp sig lite ska nog in till stan och sola med Nisan snart hade jag tänkt, blev inget solande den här veckan men nu kommer det så det är nog dags att fräscha till sig lite för solarierna stänger ju så satans tidigt på söndagar! 

RSS 2.0